Βραβεύτηκε και πέταξε… μπηχτή ο Καλαϊτζίδης!

Ο προπονητής του Απόλλωνα βραβεύτηκε από το «Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών» και μίλησε για την τιμή που του έγινε, αλλά και για τους… τζαμπατζήδες…

Ακόμη μια βραδιά με έντονο κοκκινόμαυρο χρώμα ήταν η χθεσινή στον χώρο του «Τάγματος Ορκισμένων Απολλωνιστών» (πανελλήνιος σύνδεσμος φίλων Απόλλωνα που στεγάζεται σε κτίσμα εντός του γηπέδου, Παπάγου με Χηλής), κατά την οποία οι υπεύθυνοι του συνδέσμου βράβευσαν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, λίγες ώρες μετά την ευρεία νίκη της ομάδας του επί του Εργοτέλη, αναφέρθηκε στη βράβευση παραλαμβάνοντας την πλακέτα από τον πρόεδρο των παλαιμάχων, Κώστα Βιόπουλο. Παράλληλα, στο τέλος άφησε υπονοούμενα για την παρουσία ορισμένων στο γήπεδο, λέγοντας ότι δεν πρέπει να παρακολουθούν τους αγώνες από τα γήπεδα τένις που βρίσκονται απέναντι από την κερκίδα.

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα όταν ο κ Βιόπουλος και οι βετεράνοι της ομάδας μοιράστηκαν μαζί μου βιώματα, προσπάθειες και θυσίες που έκαναν για να στηρίξουν αυτή την ομάδα. Επιθυμώ να γνωρίζετε ότι οι σκέψεις, τα λόγια και οι δράσεις μας σύμφωνα με το λογισμό μας, διεκδικούν να είναι ωφέλιμες και προστατευτικές για την ομάδα και τον οργανισμό του Απόλλωνα Πόντου. Ο χρόνος ξεκίνησε, πέρασε ήδη ενάμισης μήνας, θα μου ήταν ευχάριστο να γνωρίζω ότι άρχισε η εκπλήρωση των επιθυμών σας. Ετσι έχει νόημα η ζωή μας», ενώ στο τέλος πέταξε την μπηχτή του : «Και κάποιοι που είναι μέσα εδώ, να μη βλέπουν τος αγώνες από το τένις…».

Πηγή: MetroSport

The post Βραβεύτηκε και πέταξε… μπηχτή ο Καλαϊτζίδης! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...