Γεμάτο παι(Χ)νίδι από γκολ στη Βερδικούσια…

Ένα εντυπωσιακό ματς διεξήχθη στη Βερδικούσια ανάμεσα στη Προοδευτική και το Συκούριο, με το τελικό 3 – 3 να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας στους δύο συλλόγους!

Παιχνίδι λοιπόν με πολύ καλό ρυθμό και έξι γκολ ανάμεσα στις δύο ομάδες που πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και μάλιστα το τελικό σκορ κρίθηκε στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα, στο 13ο λεπτό ο Στατήρης με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ «άνοιξε» το σκορ κι έκανε το 1 – 0 για τη Προοδευτική, ενώ στο 38′ ο Κωνσταντίνος Τζιούρας πέτυχε την ισοφάριση του σκορ.

Στην επανάληψη και στο 65′ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ με τον Νίκο Οικονόμου με πλασέ έπειτα από γύρισμα του Σπύρου Ζερδαλή.

Στο 76ο λεπτό ο Μίλτος Γκρέτσης ισοφάρισε ξανά στο παιχνίδι για το Συκούριο με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Κωνσταντίνος Τζιούρας σημείωσε την ανατροπή του σκορ με σουτ από θέση βολής στο 87′

Το τελικό 3 – 3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις και το 90’+2′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλία Κουζιώνη και οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Μπακλαβάς, Στατήρης, Φραγκογούλας, Ζερδαλής Σπ. Χρ., Τέλλιος, Κουζώνης, Χαράλαμπος Γ. (75′ Χαράλαμπος Ι.), Οικονόμου Ν. Αθ., Συνάπαλος, Ζερδαλής Κ. (65′ Νανούλης).

Κίσσαβος Συκουρίου (Γιάννης Μιχαλές): Πατούνας, Βαρσάμης, Λανάρας (46′ Μακρής), Γκρέτσης, Βελής (55′ Ζαϊρές), Κορδέλας, Ζιώγας (65′ Κρητικός), Πότσης, Κάτσας, Ριζούλης (90′ Τόπης), Τζιούρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Μπατζιανούλης, Τζιμούρτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...