Γεν. αρχηγός στον Αγροτικό ο Κολώνης, επίσημα ο Καρακώστας

Στην «οικογένεια» του Αγροτικού Αστέρα επέστρεψε ο Βαγγέλης Κολώνης, που πρόσφερε πολλά ως παίκτης, τη «χρυσή» δεκαετία 1979-1989, κυρίως στις εποχές Β΄ Εθνικής, αλλά και ως προπονητής.

Ο Κολώνης ανέλαβε το πόστο του γενικού αρχηγού (διαδεχόμενος ουσιαστικά το Γιάννη Γεροσωτήρη), ενώ ως κόουτς πλην των «σταχυοφόρων» έχει δουλέψει και σε Μακεδονικό, ΑΠΕ Λαγκαδά, ΠΑΟΝΕ, Οδυσσέα Κορδελιού, Ομόνοια Σίνδου, Ελευθεριακό, Ηλιούπολη και Μουριές Κιλκίς.

Επίσης, ανακοινώθηκε όπως αναμενόταν η πρόσληψη του Ηλία Καρακώστα, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ευόσμου:

«Το Δ.Σ. του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού αναδιάρθρωσης της συνεδρίασης της 10/5/2019 αποφάσισε τα εξής:
Τοποθετεί στη θέση του Τεχνικού διευθυντή της αντρικής ομάδος τον κο Καρακώστα Ηλία ,ο οποίος ταυτόχρονα θα εκτελεί χρέη φυσιοθεραπευτή για όλα τα παιδιά των ακαδημιών και της γυναικείας ομάδος.
Έφορος της γυναικείας ομάδος ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο κος Πολιτίδης Χαράλαμπος ενώ παραμένει στο πόστο του προπονητή ο κος Καζαντζίδης Γιώργος
Χρέη Γενικού αρχηγού στην αντρική ομάδα ποδοσφαίρου αναλαμβάνει ο κος Κολώνης Ευάγγελος
Ανακοινώνει την συνεργασία του στο τμήμα χορηγιών με την εταιρία GLOA.
Τέλος ευχαριστεί τους προπονητές και τους αθλητές του τμήματος της υποδομής και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία.
Με τιμή
Το Δ.Σ του Συλλόγου».

ΦΙΝΑΛΕ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον George Deligiannis, στέκεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Την ίδια στιγμή, από τους «πράσινους» αποχώρησε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Γιώργος Δεληγιάννης, που με διαδικτυακή ανάρτηση ανέφερε: «Μετά από 4 χρόνια άλλος ένας επαγγελματικός κύκλος κλείνει.
Η δεύτερη θητεία μου στον ιστορικό σύλλογο του Αγροτικού Αστέρα, μετά την πρώτη ως γυμναστή και βοηθού προπονητή το 2003-05, τώρα ως Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών αλλά και προπονητή τελειώνει.
Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας δεν είμαι σε θέση και δεν θέλω να τα καταθέσω. Ένα είναι σίγουρο. Ότι κέρδισα πολύ περισσότερα από αυτά που προσέφερα. Το χαμόγελο και η αγάπη των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου. Άλλωστε στα 25 μου χρόνια παρουσίας μου στον αθλητισμό αισθάνομαι πλούσιος από τέτοια συναισθήματα.
Ευχαριστώ εκ βαθέων τους συνεργάτες μου για την άψογη συμπεριφορά και την άριστη τεχνική κατάρτιση που είχαν και προσέφεραν, όλους τους αθλητές του Συλλόγου, τους γονείς, και τέλος, όλους όσοι συνέβαλαν, ώστε να κρατήσουμε ψηλά το οικοδόμημα των τμημάτων υποδομής του Αγροτικού Αστέρα και να πετύχουμε την συνεχή εξέλιξη και πρόοδό τους, αναγνωρισμένη από όλους.
Απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου προς τον Σύλλογο του Αγροτικού Αστέρα για διαρκή επιτυχία.
Με τιμή,
Γιώργος Δεληγιάννης».

Πηγή: arenafm

The post Γεν. αρχηγός στον Αγροτικό ο Κολώνης, επίσημα ο Καρακώστας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...