Γεύση και παράδοση από την «Τέμπη – Φωκαΐδης»

Τα παραδοσιακά λουκάνικα «Τέμπη – Φωκαΐδης» έχουν συνδυάσει το όνομά τους με το παλιό καλό χωριάτικο λουκάνικο, ξεχωρίζοντας στην αγορά για τη ποιότητά τους και φυσικά τις γεύσεις του, μιας και παράγεται με 12 διαφορετικές συνταγές, στο εργοστάσιο παραγωγής στον Ευαγγελισμό του Δήμου Τεμπών.

Η «Τέμπη – Φωκαΐδης» εφαρμόζει μοναδική παραδοσιακή συνταγή, χρησιμοποιεί πάντα φρέσκο Ελληνικό κρέας και συνδυάζει τα αρίστης ποιότητας μυρωδικά, καρυκεύματα,έτσι ώστε να δημιουργεί παραδοσιακά λουκάνικα με μοναδική ισορροπημένη γεύση και κλασική νοστιμιά.

Λουκάνικα για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες.

Στο χωριό Ευαγγελισμός, στην κοιλάδα των Τεμπών, με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό της, η εταιρία εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005. Έχοντας νέο μοντέλο ολοκληρομένης στρατηγικής, προσφέρει με συνέπεια αυθεντικά προϊόντα, αξεπέραστα σε ποιότητα και γεύση!

Μπορείτε να βρείτε το εργοστάσιο παραγωγής στον παράδρομο Μακρυχωρίου – Ευαγγελισμού ή τηλεφωνικά στο 24950 – 23.100. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και τον ηλεκτρονικό ιστότοπο της «Τέμπη – Φωκαΐδης», loukanika-tempi.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...