Γιαννάκης: «Με τον Γκάλη πάντα θα είμαστε νοητά αδέρφια»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παραχώρησε συνέντευξη σε εκπομπή του Mακεδονια TV και τόνισε πως με τον Νίκο Γκάλη θα είναι πάντα σαν «νοητά αδέρφια».

Για το μπάσκετ, την οικογένεια του, αλλά και για τον Νίκο Γκάλη μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης σε συνέντευξη του σε εκπομπή του Mακεδονία TV.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Άρη

Για το προσωνυμίο «Δράκος»: «Όταν βρισκόταν σε δύσκολη θέση η ομάδα, δεν φοβόμουν να πάρω την ευθύνη να εκτεθώ. Η εικόνα μου θύμιζε κάτι με φωτιές και ενέργεια».

Για την σχέση του με το μπάσκετ και την ζωή του: «Απλά έκανα κάτι που μου αρέσει πολύ. Θεωρώ ότι βοήθησα στο να αναδειχθούν τα θετικά που έχει αυτό το σπορ. Από μικρό παιδί, παρότι δεν μπορώ να πω πως δεν γεύτηκα πράγματα, αυτό που με βοήθησε ήταν πως όταν έλεγα οτι θα φύγω, έφευγα. Όταν έλεγα δεν θα πιω, δεν έπινα. Δεν μπορώ να πω ότι ξέφυγα».

Για την γυναίκα και την οικογένειά του: «Ξέρω ότι είχα επιτυχία με την γυναίκα μου. Την γνώρισα νεαρός και φτιάξαμε μία πολύ ωραία οικογένεια. Η κόρη μου μου έχει χαρίσει δύο εγγόνια, νιώθω πολύ γεμάτος. Ο χαρακτήρας μου υπερισχύει και αν δεν ήμουν έτσι, πιθανόν να μην ήμασταν ζευγάρι με την γυναίκα μου».

Για τον Νίκο Γκάλη: «Ο Νίκος πάντα έκανε απίστευτα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έξω από το γήπεδο ήταν λιγόμιλητος και παραμένει στην ίδια λογική. Με τον Νίκο πάντα θα είμαστε νοητά αδέρφια. Είμαστε διαφορετικοί σαν χαρακτήρες και είναι φυσιολογικό γιατί μεγαλώσαμε σε διαφορετικές κοινωνίες».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...