Γιαννιώτης: «Είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες»

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός μπορούσε να σκοράρει απέναντι στη Μπέτις, αφού είχε περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες από τους Ισπανούς, εξέφρασε ο Ανδρέας Γιαννιώτης.

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» μετά την ισοπαλία με τη Μπέτις, αναφέροντας ωστόσο πως ο Ολυμπιακός δικαιούταν και μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ, μέχρι την αποβολή του Τσιμίκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες απέναντι σε μία ομάδα καλή ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή. Προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε όσο περισσότερο μπορούσαμε. Από ‘κει πέρα, τα τελευταία 20 λεπτά ήταν λογικό να εξελιχθούν έτσι. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ».

Για το δέσιμο με τον κόσμο: «Μας δίνει μεγάλη ώθηση αυτό και στο Καραϊσκάκη ο κόσμος είναι πολύ θερμός. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και να ξέρουν ότι εμείς θα δίνουμε το 100% και ότι θα παλεύουμε για την ομάδα». 

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί και το πόσο θα κρίνει την πορεία: «Πιστεύω να θα κρίνει πολλά. Είναι πολύ κρίσιμο αυτό το διάστημα που έρχεται, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...