Για το βήμα παραπάνω το Ελευθεραί!

Το Ελευθεραί ξεκίνησε τη προσπάθεια του ενόψει και της νέας ποδοσφαιρική σεζόν, όπου θα βρει την ομάδα και πάλι στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣΛ!

Στα «λιοντάρια» επέστρεψε ο Άκης Ταυλαρίδης στη τεχνική ηγεσία όπου είχε καθίσει και στο παρελθόν. Η διοίκηση προχώρησε σε μεταγραφές κυρίως με νεαρά παιδιά και ποδοσφαιριστές που διψούν για μπάλα και διάκριση.

Στόχος για το Ελευθεραί την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αποτελεί η ομάδα να παίζει το καλό ποδόσφαιρο, να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας…

Γιώργος Παπαδημητρίου (Πρόεδρος)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε πρώτα απ΄όλα. Υγεία για όλα τα σωματεία και όλα τα παιδιά. Εμείς από τη πλευρά μας νομίζω πως τον πρώτο στόχο τον πετύχαμε. Έχουμε έναν μέσο όρο ηλικίας στα 21 χρόνια στο ρόστερ μας. Είχαμε πει από την αρχή πως θέλουμε να έχουμε μια νεανική ομάδα με περίσσιο ταλέντο. Πλέον είναι στο χέρι των παιδιών να πάνε όσο ψηλότερα μπορούνε. Θα μείνουμε όπως και να έχει πιστοί στο πλάνο μας. Στόχος μας αν και είναι αρχή, βάζουμε τον πήχη ψηλά».

Άκης Ταυλαρίδης (Προπονητής)

«Αρχικά να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναδουλέψω στο Ελευθεραί με αλλαγή φιλοσοφίας και μια συνεργασία με τον Ηρακλή Λάρισας και με δανεισμό ποδοσφαιριστών του Ηρακλή μικρότερων ηλικιών. Μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το Ελευθεραί πλέον δουλεύει σε άλλα πρότυπα και είναι υγεία να υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές σε όλες τις ομάδες. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ τα νέα παιδιά αυτά να εξελιχθούν».

Μιχάλης Δημητρέλης (Ποδοσφαιριστής)

«Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ελευθεραί και τον προπονητή που με επέλεξαν και με έφεραν στην ομάδα. Με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ ούτως ώστε να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του».

Ηλίας Καλφούντζος (Ποδοσφαιριστής)

«Να ευχηθώ πρώτα απ΄ όλα καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες. Η ομάδα μας αποτελείται από νέα και παράλληλα νεαρά παιδιά και θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας».

Βασίλης Σδούγκας (Ποδοσφαιριστής)

«Η ομάδα μας θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Έχουμε αρκετή όρεξη για δουλειά μιας και τα περισσότερα παιδιά είμαστε νεαρά στην ηλικία. Νομίζω πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στο έπακρο».

Η διοίκηση

Τα φιλικά

20/08 Παναγροτικό Νίκαιας
22/08 Κεραυνό Δένδρων
31/08 Δωτιέα Αγιάς
03/09 Αστραπή Νέας Πολιτείας
07/09 Βούναινα
14/09 Όλυμπος Γόννων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...