Γιορτή στην πρώτη του ΟΦΗ! (pics)

Την πρώτη του επίσημη προπόνηση για τη νέα σεζόν, πραγματοποίησε την Δευτέρα στο «Γεντί Κουλέ», με τον κόσμο της ομάδας να δίνει βροντερό παρών!

Τα κεφάλια μέσα στον ΟΦΗ, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Οι Κρητικοί, ξεκινούν την νέα αγωνιστική περίοδο με μοναδικό στόχο την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ και για τον λόγο αυτό έχουν προχωρήσει ήδη σε πολλές μεταγραφές.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην επίσημη πρώτη, μεταξύ αυτών και ο Πορτουλίδης που όπως φαίνεται έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Κρήτης και απομένουν τα τυπικά. Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ο κόσμος του ΟΦΗ ο οποίος έδωσε βροντερό παρών και μετέτρεψε την προπόνηση σε γιορτή!

Παπαδόπουλος: «Καλό ποδόσφαιρο και άνοδος»

Την άνοδο έχρισε ως στόχο στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σεζόν και ο Νίκος Παπαδόπουλος, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης.

Αναλυτικά: 

«Την άνοδο στο τέλος του πρωταθλήματος αυτός είναι ο στόχος μας και προσπαθούμε να χτίσουμε ομάδα με παίκτες που έχουν κίνητρο.

Μεταγραφικό σχεδιασμό. Μείναμε λίγο πίσω στο να έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ αυτές τις ημέρες κινούμαστε καλά, σίγουρα υπάρχουν εκκρεμότητες στα στόπερ και στους αμυντικούς χαφ. Δεν χάσαμε κανένα παίκτη που χρειαζόμασταν εύχομαι να ήμαστε έτοιμοι όταν φύγει η ομάδα στο Καρπενήσι. Να δουλέψουμε πολύ η ομάδες χτίζονται αυτή την περίοδο και η άνοδος κερδίζεται αυτή την εποχή κατά 60 τις εκατό.

Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα γιατί η ομάδα λειτουργεί σωστά τα παιδιά πηγαίνουμε σε ένα αθλητικό κέντρο που μοιάζει αθλητικό κέντρο και το ρόστερ μας θα έχει 12 κρητικούς και είμαι χαρούμενος.

Η ομάδα τον θέλει εγώ θέλω να μείνει στην ομάδα ο πρόεδρος είναι ξεκάθαρος μαζί του και εύχομαι να έχει θετική έκβαση το θέμα, άμα δεν έρθει θα κινηθούμε για την ενίσχυση στον άξονα και στα στόπερ

Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο επιθετικό ποδόσφαιρο, όμως ξέρω την κουλτούρα του κόσμου και της ομάδας και θα πρέπει παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα αλλάξω φιλοσοφία». 

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com