Γιόκιτς: «Έκλαιγα όταν έπρεπε να πάω για προπόνηση»!

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε την αυτοκριτική του σε ό,τι αφορά τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και παραδέχτηκε πως είναι το κακό παράδειγμα για τα νέα παιδιά!

Για να φτάσουμε εδώ, στο σημείο δηλαδή ο Νίκολα Γιόκιτς να λογίζεται ως σούπερ σταρ του ΝΒΑ, πρέπει να γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω.

Ο άλλοτε παχουλός Γιόκιτς άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στη Μέγκα Λεκς, την ομάδα του γνωστού ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς που κατάφερε να συνδυάσει την ανάδειξη των πελατών του με την ομαδική επιτυχία. 

Ο Γιόκιτς κάνει θραύση στο ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς, έχοντας για… πλάκα τα triple doubles. Είναι, επίσης, ο τύπος που παραδέχθηκε ότι «την ημέρα που ήλθα στην Αμερική έκοψα την coca cola. Έπινα δυο μπουκάλια τη μέρα»!  Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο «Basketball without Borders», το καμπ στο Βελιγράδι υπό την αιγίδα του ΝΒΑ όπου συμμετέχουν οι Άλεξ Αντετοκούνμπο, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Κλωνάρας και Θωμάς Ζευγαράς και αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του. 

«Για την ακρίβεια, δεν με ενδιέφερε το μπάσκετ τόσο πολύ… Δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Ξέρω ότι πολλά από αυτά τα παιδιά που βρίσκονται μαζί μας στο καμπ θα παίξουν στο ΝΒΑ όμως είμαι κακό παράδειγμα για αυτούς! Έκλαιγα όταν έπρεπε να πάω για προπόνηση, ο πατέρας μου ήταν εκείνος που συνεχώς προσπαθούσε να με βάλει στον σωστό δρόμο. Υπέφερε»!

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...