«Γκολ που θα δίνουν βαθμούς»

Μετά τον Σάκη Τσιώλη, σειρά στο ράδιο της ΠΑΕ πήρε ο Θωμάς Ναζλίδης που μίλησε για το παιχνίδι του Πλατανιά, τα δικά του γκολ αλλά και για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πιο Αναλυτικά:

«Ότι και να πω τώρα απλά θα είναι λόγια. Οι λεπτομέρειες είναι που κρίνουν τα παιχνίδια. Εμείς έχουμε την υπεροχή και ξαφνικά τρώμε γκολ από κάποια αδράνεια, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα του παιχνιδιού, ειδικά και σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Να πω ότι δεν μας θέλει και η μπάλα, συμβαίνει κι αυτό.

Σχετικά με τη διαιτησία, είναι κάτι που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία πέντε παιχνίδι κι όχι χθες. Βλέπω μία περίεργη συμπεριφορά κι εγώ. Εύχομαι να είναι ανθρώπινα λάθη αυτά που συμβαίνουν και να μην υπάρχει δόλος.

Παίζουν πολλά ρόλο για την εικόνα μας τώρα. Ήρθαν και κάποια παιδιά που πρέπει να μπουν στο κλίμα της ομάδα και ότι ζητά ο προπονητής. Όμως χρειάζεται να τονίσω πως κανένα παιδί δεν είναι αδιάφορο και δίνουν όλοι την ψυχή τους. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε σαν βάση για τη συνέχεια της ομάδας.

Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κι εμείς πολλά πράγματα και σε πολλούς τομείς. Αλλά δεν υπάρχει παιδί που όποτε μπαίνει στο γήπεδο είναι αδιάφορο κι αυτό είναι σημαντικό. Αυτό μάλλον θα είναι και το κλειδί για την εκπλήρωση των στόχων μας».

Για το αν αδικείται η ομάδα από τη βαθμολογική συγκομιδή:

«Εννοείται υπήρχαν παιχνίδι που ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και δεν πήραμε τίποτα. Αυτό όμως πρέπει να μας προβληματίζει. Δεν γίνεται να είμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς και να μην παίρνουμε ούτε βαθμό, κάτι κάνουμε λάθος και πρέπει να ψαχτούμε.

Χίλιες φορές να μην είμαστε καλοί και στο τέλος να κερδίζουμε. Δεν μου αρέσει να ακούω το «ήσασταν καλοί, αλλά χάσατε». Χίλιες φορές να είμαι χάλια και στο τέλος να κερδίζω και να γελάω με το αποτέλεσμα».

Για τους νέους παίκτες στην ομάδα:

«Μακάρι να μας βοηθήσουν όλα τα παιδιά που ήρθαν».

Για τη φετινή του χρονιά:

«Ευτυχώς είμαι καλά. Μου αρέσει η πόλη, περνάω όμορφα και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοιος άνθρωπος είμαι. Αν είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, είμαι καλά και στα επαγγελματικά μου. Δεν πιστεύω πως αν δεν περνούσα όμορφα, θα μπορούσα να κάνω αυτά τα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Οι συνθήκες είναι καλές στην ομάδα. Μου αρέσει ο κόσμος και παθιάζομαι κι εγώ μαζί τους. Μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω, αλλά το σημαντικό είναι αυτά να συνοδεύονται και με βαθμούς για την ΑΕΛ».

Αν υπάρχουν διαφορές με τις άλλες ομάδες:

«Η ψαλίδα είναι μικρή μεταξύ των ομάδων και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όποια ομάδα προηγηθεί στο 80% θα πάρει και το τρίποντο. Δεν υπάρχουν οι διαφορές στη δυναμικότητα για να πραγματοποιούνται μεγάλες ανατροπές. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κάθε δευτερόλεπτο στον αγώνα, γιατί ένα λάθος μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι κάτι που το είδαμε και χθες».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί:

«Θέλω να πιστεύω πως θα είμαστε η γνωστή ΑΕΛ στην έδρα μας. Δηλαδή με πάθος, για να μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από το παιχνίδι. Ξέρουμε τις ιδιαιτερότητες γι’αυτή την αναμέτρηση και τη δίψα του κόσμου και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να τους κάνουμε χαρούμενους. Όλοι στην ομάδα καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για το κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com