Γκρέμισε ότι έχτισε στον Ευαγγελισμό…

Με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα αποχώρησαν οι φίλαθλοι του Απόλλων Γερανείων κατά την Σαββατικάτικη αναμέτρηση – ήττα από το Μεσοχώρι.

Και πώς να μην τα βάλουν με την τύχη τους στα Γεράνεια, αφού η ομάδα τους, δημιουργούσε κατά μέσον όρο κάθε 5′ λεπτά και από μία κλασσική ευκαιρία, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει έστω και ένα τέρμα. Εν αντιθέσει, οι φιλοξενούμενοι πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το μισάωρο του παιχνιδιού, καταφέραν σε μία αντεπίθεση τους να χτυπήσουν, εκμεταλλευόμενοι και λάθος στα μετόπισθεν των γηπεδούχων και να φύγουν νικητές από το γήπεδο των Γερανείων με 0 – 1.

Το σκηνικό ήταν το ίδιο σε όλο το 90λεπτο με τα Γεράνεια να πιέζουν από την αρχή και το Μεσοχώρι να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα τους γηπεδούχους. Μετά το 0 – 1 και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, δε δόθηκε πέναλτι στους “μπλε”, με τους τελευταίους να διαμαρτύρονται έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο λεπτό κάτι που έδωσε στο Μεσοχώρι την ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα και με τους 11 βαθμούς να είναι σε απόσταση αναπνοής από τα Γεράνεια, ελπίζοντας στην επόμενη αγωνιστική να ανέβουν ακόμη περισσότερο. Από πλευράς των γηπεδούχων, αυτή η ήττα ισοπέδωσε ότι είχαν χτίσει τη προηγούμενη αγωνιστική με το “διπλό” στην υπολογίσιμη έδρα της Αναγέννησης Ευαγγελισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...