Γκόλιας: «Προετοιμαζόμαστε όπως πρέπει για τη νίκη»

Στο AEL Radio μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας.

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ μίλησε λοιπόν για τον ερχόμενο αγώνα με τη Ξάνθη την Κυριακή (23/04), για τη φετινή πορεία των «βυσσινί» στο πρωτάθλημα της Super League, όπως και για τη παρουσία του Αντρέ Πάους στον πάγκο της ΑΕΛ και τη δουλειά που γίνεται με τη παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Σε ερώτηση για το πως βιώνουν αυτές τις ώρες ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, είπε:

«Όλοι οι αγώνες έχουν ξεχωριστή σημασία, αυτός λίγο παραπάνω. Εμείς προετοιμαζόμαστε με τον προπονητή για την νίκη και πιστεύω όποιος και να παίξει θα είναι έτοιμος και σωματικά και ψυχικά, για τους τρεις βαθμούς και τον στόχο μας».

Σε ερώτηση για το αν έχει βρεθεί άλλη φορά σε ανάλογη θέση, δηλαδή να δίνει η ομάδα του κρίσιμο παιχνίδι, ανέφερε:

«Κρίσιμους αγώνες έχουν δώσει όλα τα παιδιά. Βαθμολογικά ένας αγώνας πολύ σημαντικός χρειάζεται καθαρό μυαλό, πάθος και πιστεύω είμαστε συνειδητοποιημένοι για το παιχνίδι. Καθημερινά στο μυαλό μας έχουμε τον αγώνα αυτόν και τον περιμένουμε με ανυπομονεσία».

Σε ερώτηση για το αν αδικεί η βαθμολογική θέση την ΑΕΛ και αν θα μπορούσε να έχει παραπάνω βαθμούς, δήλωσε:

«Το τι θα μπορούσαμε να έχουμε και τι έχουμε είναι μεγάλη ιστορία. Όλοι έχουμε ευθύνες, σημασία έχει τι έχουμε και αυτή την στιγμή έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα και το μυαλό μας είναι μόνο εκεί».

Σε ερώτηση για την ομάδα της Ξάνθης και ότι η ΑΕΛ είχε χάσει στην Θράκη στις λεπτομέρειες, είπε:

«Όντως όπως και σε άλλα πολλά ματς έχουμε χάσει βαθμούς στις λεπτομέρειες. Εμείς δουλεύουμε πάνω στο πλάνο της Ξάνθης και την Κυριακή θα πανηγυρίζουμε».

Σε ερώτηση για τα στοιχεία που περνάει ο Πάους, ανέφερε:

«Θέλει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του παιχνιδιού, να δείχνουμε το πάθος που πρέπει σε κάθε αγώνα, από εκεί και πέρα αυτοί οι αγώνες χρειάζονται πάθος, ψυχή καρδιά και να δουλεύουμε και σε αυτό το κομμάτι δηλαδή το πως να διαχειριστούμε την ένταση».

Σε ερώτηση για τα δείγματα δουλειάς του Ολλανδού τεχνικού, τόνισε:

«Σίγουρα είναι μικρό το διάστημα και δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για τους παίκτες να αλλάζουν πολλά και να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Σημασία βέβαια έχουν οι τρεις βαθμοί την Κυριακή, ενώ σιγά σιγά να μπουν οι βάσεις για την νέα χρονιά προκειμένου η ομάδα να είναι καλύτερη».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο, είπε:

«Ότι και να πω για τον κόσμο είναι λίγο. Ξέρουμε τι σημαίνει κόσμος της Λάρισας. Μας έχει λείψει φέτος τον θέλουμε δίπλα μας να είναι ο 12ος παίκτης και εμένα προσωπικά μου δίνει δύναμη και ώθηση το γεμάτο γήπεδο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό η καλύτερη του στιγμή με την φανέλα της ΑΕΛ, δήλωσε:

«Σίγουρα ατομική στιγμή ναι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com