Γκόλιας: «Όχι λόγια, μόνο δουλειά»

Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η ΑΕΛ και ο Νίκος Γκόλιας έδωσε το «σύνθημα» για «σκληρή» δουλειά, ενόψει της συνέχειας.
Πιο αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Θεωρώ ότι οφείλεται στην αστοχία μας στις τελικές φάσεις. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι στο δεύτερο μέρος. Και η ατυχία μας ήταν πως η Ξάνθη σε μία φάση μπόρεσε να σκοράρει.  Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Κάθε αγώνα που δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μην το χάσεις. Έχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων με ομάδες που είμαστε κοντά στην βαθμολογία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάμε στον επόμενο αγώνα και να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά στη NOVA, μετά το σημερινό 1-1 κόντρα στην Ξάνθη.
Και συνέχισε: «Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα.  Το σημαντικό είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς στην έδρα σου. Σήμερα δεν τα καταφέραμε και να το κάνουμε σε μία άλλη έδρα. Η πίεση μας δίνει κίνητρο. Γι’ αυτό είμαστε επαγγελματίες για να διαχειριζόμαστε τα πάντα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου που έδωσαν τα πάντα σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο.  Παίξαμε όσο γινόταν ένα καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θέλαμε τη νίκη αλλά το πάρουμε κάπου αλλού». Κλείνοντας για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Λαμία είπε πως «να κλείσουμε το στόμα. Όχι πολλά λόγια. Μόνο δουλειά. Δύσκολη η έδρα της Λαμίας. Και αυτοί θα έχουν πίεση. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Ο καθένας στον ρόλο που θα πάρει από τον προπονητή του. Να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...