«Γνωρίζω πολύ καλά που ήρθα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΛ έκανε ο Ράτκο Ντόστανιτς στην εφημερίδα, «Ελευθερία», με τον έμπειρο τεχνικό να μιλά για την επιστροφή του στους «βυσσινί», για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά αλλά και για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πάντα είμαι χαρούμενος όταν επιστρέφω σε αυτή την όμορφη πόλη, όπου έχω ζήσει επιτυχίες και πολύ ευχάριστες στιγμές. Και είμαι ευτυχισμένος γιατί ήρθα να συνεχίσω κάτι που άφησα. Ευχαριστώ τον κ. Κούγια για τη δυνατότητα αυτή που μου έδωσε».

-Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στον κόσμο της ομάδας;

«Είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα, όπου όλοι οι φίλαθλοι καθημερινά ενδιαφέρονται για την ομάδα και είναι μόνο ΑΕΛ. Τους θέλουμε κοντά μας και αυτοί είναι η δύναμή μας. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά να τους δώσουμε χαρές».

-Έχετε εικόνα για τη φετινή ΑΕΛ;

«Ασφαλώς, είδα τα περισσότερα παιχνίδια της ΑΕΛ και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Είμαι ενημερωμένος πλήρως, δεν χρειάζεται ούτε μια ημέρα για να μάθω κάτι περισσότερο. Γνωρίζω πολύ καλά πού ήρθα».

-Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πλατανιά και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Μπορεί να αλλάξει το κλίμα μετά τις διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό;

«Αυτός είναι ο σκοπός μας και πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια με τη σειρά. Η ΑΕΛ έχει την ποιότητα των παικτών που μπορούν να αντιδράσουν και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πρώτα μας ενδιαφέρει ο αγώνας με τον Πλατανιά (σ.σ. Κυριακή 25/2), που μπορεί να είναι τελευταίος στη βαθμολογία, όμως χρειάζεται εμείς να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε. Μετά θα προετοιμασθούμε για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ΑΕΚ. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για την ομάδα μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...