Γρήγορη παραμονή και ευκαιρίες στους νεαρούς, θέλουν στη Δόξα Αργυροπουλίου

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική της σεζόν η Δόξα Αργυροπουλίου, κάτω από τις οδηγίες του έμπειρου και καταρτισμένου τεχνικού, Γιώργου Λυκοκώστα.

Με στόχο την αποφυγή των περσινών, την αποφυγή δηλαδή της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πλέι-άουτ, η Δόξα Αργυροπολίου θέλει να εξασφαλίσει τη παραμονή της, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ούτως ώστε να εντάξει στην ενδεκάδα της τα νεαρά παιδιά του Αργυροπουλίου που προωθήθηκαν από το εφηβικό τμήμα, μιας και όπως λένε και οι άνθρωποι της Δόξας, αυτά είναι το μέλλον του συλλόγου.

Αντώνης Τσίτσιας (Γενικός Αρχηγός)

«Φέτος η Δόξα έχει νεανικό σύνολο. Ήρθαν 4-5 νέα παιδιά στην ομάδα. Έχουμε έναν κορμό από πέρυσι, παιδιά που είναι από το χωριό και όπου έχουν χρόνια στην ομάδα και ξέρουν καλά τη κατηγορία. Προωθήθηκαν 6-7 πιτσιρικάδες από το εφηβικό του συλλόγου και έχουν μέλλον και θέλουν δουλειά. Πιστεύω με το νέο μας προπονητή τον Γιώργο Λυκοκώστα θα γίνει σωστή δουλειά και θα εξελιχθούν. Εμείς είμαστε μια νέα διοίκηση, δώδεκα ατόμων, με πρόεδρο τον Βασίλη τον Τριανταφύλλου. Είμαστε επίσης 4-5 παλαίμαχοι που έχουμε φορέσει τη φανέλα της Δόξας και γνωρίζουμε τις καταστάσεις. Ο κόσμος του Αργυροπουλείου βοηθά οικονομικά και ηθικά και πιστεύω να κάνουμε ένα καλό σύνολο που θα πετύχουμε την άνετη παραμονή στη κατηγορία και συνάμα να αγωνιστούν και νεαρά παιδιά, που είναι άλλωστε και το μέλλον του συλλόγου μας».

Γιώργος Λυκοκώστας (Προπονητής)

«Να ευχηθώ αρχικά καλή χρονιά σε όλον τον αθλητικό κόσμο. Υγεία σε όλους χωρίς παρατράγουδα και όλοι να πετύχουν τους στόχους τους. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Θέλουμε να πετύχουμε τη παραμονή μας γρήγορα ούτως ώστε να ενσωματώσουμε στη ομάδα κάποια νεαρά παιδιά από την ακαδημία του χωριού μας. Ούτως ώστε την επόμενη περίοδο να έχουμε πιο έντονο το γηγενή στοιχείο στις τάξεις του συλλόγου».

Γιώργος Καραντώνης (Ποδοσφαιριστής)

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Μακριά από τραυματισμούς. Ήρθα σε μια νέα ομάδα που νέους στόχους και φιλοδοξίες. Θα πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε μια άνετη παραμονή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας».

Στέλιος Μπαχτσιβάνος (Ποδοσφαιριστής)

«Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή χρονιά με υγεία πάνω απ΄ όλα σε όλους. Για εμάς η φετινή χρονιά είναι μια καινούργια προσπάθεια από όλες τις πλευρές. Έχουν γίνει ριζικές αλλαγές τόσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και το ρόστερ της ομάδας. Στο διοικητικό κομμάτι έχουν μπει νεαρά άτομα που ασχολούνται για πρώτη φορά με το πόδοσφαιρο και με τη διάθεσή τους θέλουν να βάλουν το δικό τους στίγμα στην ομάδα. Το ρόστερ έχει ανανεωθεί κατά μέσο όρο ηλικίας πάρα πολύ. Κυρίως απαρτίζεται από παιδιά του τόπου και από νεαρά από την ακαδημία της ομάδας που πέρυσι έκαναν μια καλή πορεία σαν τμήμα Κ16. Στόχος μας είναι καλό ποδόσφαιρο και άνετη παραμονή. Να αποφύγουμε τη περσινή ταλαιπωρία».

Θανάσης Νταμπαλέτσιος (Ποδοσφαιριστής)

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στόχοι της ομάδας είναι μια άνετη παραμονή και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται να πετύχει τον στόχο της». 

Λεωνίδας Μπουζούκας (Ποδοσφαιριστής)

«Αρχικά να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη υγεία σεζόν. Επιστρέφω σε γνώριμα λημέρια, στη Δόξα, στην οποία ήμουν και πάλι πριν από δύο χρόνια. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο. Στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η σωτηρία και εφόσον αυτήν επιτευχθεί, ότι καλύτερο έρθει στη πορεία».

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Καραντώνης (Ανάβρα), Σακοράφας Βασ. (ΠΟΕ), Σακοράφας Βαλ. (Ακαδημία Ελασσόνας), Τσιάγκος (Λάρισα 2012), Νταμπαλέτσιος (Απόλλων Λάρισας Κ19), Τσιλοφίτης, Μπουζούκας (Ροδιακός).

Έφυγαν: Σχοινάς (Ελεύθερος), Δίχρης (Δήμητρα Γιάννουλης), Κουρμπάτι (Απόλλων Γαλήνης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...