Γρήγορη παραμονή ο στόχος για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης!

Εδώ και αρκετές ημέρες ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχει ξεκινήσει τη δική του προετοιμασία ενόψει και του νέου πρωταθλήματος στη Γ΄εθνική!

Οι «πράσινοι» ανανέωσαν το εισιτήριο τους για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής μετά τη περασμένη πετυχημένη χρονιά με τη παραμονή που κέρδισαν και σχεδιάζουν καθημερινά την επόμενη μέρα για να είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα.

Στον Οικονόμο εκλέχθηκε νέα διοίκηση με τον Κώστα Βατάλη στη προεδρία της ομάδας και νέο προπονητή ύστερα από αρκετά χρόνια. Ο Γιάννης Τσακμακίδης είναι ο άνθρωπος που ηγείται της νέας προσπάθειας έχοντας στο πλάι του τον Μανώλη Μπατσαρά ως άμεσο συνεργάτη.

Μάλιστα, έχουν γίνει και αρκετές μεταγραφές έως τώρα στην ομάδα της Τσαριτσάνης και θα υπάρξουν ακόμη δύο – τρεις προσθήκες για να ολοκληρωθεί το ρόστερ…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Καρλιάμπας (Ρήγας Φεραίος), Ποτόσογλου (Δωτιέας Αγιάς), Αργύρης (Κιλελέρ), Τσιούτσιας (Φωκικός), Μάρκο (Αετός Μακρυχωρίου), Πατσής (Τύρναβος 2005), Δραγατσίκης (Δόξα Βλαχογιαννίου).

Έφυγαν: Κουμπούρας (Αετός Μακρυχωρίου), Χάμος (ΠΟΕ), Περτζιόνι (ελεύθερος), Χατζής (Τύρναβος 2005), Κατσαμάγκας (ελεύθερος).

Κώστας Βατάλης (Πρόεδρος): «Είμαστε μία σχεδόν καινούργια ομάδα αν σκεφτούμε ότι έφυγαν πέντε παίκτες και έχουν έρθει ισάριθμοι και παραπάνω ποδοσφαιριστές. Εδώ και δύο εβδομάδες ξεκινήσαμε τη προετοιμασία και το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι η παραμονή στη κατηγορία και έπειτα ότι καλύτερο βγει…».

Γιάννης Τσακμακίδης – Μανώλης Μπατσαράς (Προπονητές): «Πρώτα από όλα να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και τους παράγοντες καλή χρονιά και να έχουν υγεία. Καλή χρονιά να έχει η ομάδα μας μιας η ΑΕΛ και ξεκινά το νέο πρωτάθλημα και η δεύτερη ομάδα του Νομού μας, ο Απόλλων Λάρισας να έχουν μία καλή χρονιά και να πάνε τα πράγματα για εκείνους όπως τα έχουν στο μυαλό τους. Ιδιαίτερα για την ΑΕΛ που τα θέλουμε όλοι μας. Όσον αφορά την ομάδα του Οικονόμου είναι μία νέα χρονιά, μία μεταβατική χρονιά. Μετά από πέντε πετυχημένα χρόνια με τη παρουσία του Κώστα Κατσάρα ήρθαμε στην ομάδα εγώ με τον Μανώλη Μπατσαρά να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καινούργιο με κάποια νέα παιδιά. Πρώτος στόχος για εμάς είναι να σωθεί νωρίς η ομάδα έτσι ώστε να βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια».

Βασίλης Μάρκο (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε μία καλή χρονιά μακρυά από τραυματισμούς. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και ότι καλύτερο προκύψει».

Ανδρέας Καρλιάμπας (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα σε μία νέα ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά και εμείς οι έμπειροι ποδοσφαιριστές θέλουμε να τους βοηθήσουμε στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής. Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό».

Βασίλης Καραλούλης (Ποδοσφαιριστής): «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους δίχως τραυματισμούς. Ήρθαν αρκετά παιδιά στην ομάδα μας και στόχος για εμάς αποτελεί όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουν θέσει η διοίκηση και οι προπονητές μας».

Θανάσης Αργύρης (Ποδοσφαιριστής): «Νέα ομάδα για εμένα και μία νέα κατηγορία, αυτή της Γ΄εθνικής. Να αποφύγουμε τους τραυματισμούς που είναι το σημαντικότερο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Γιάννης Μπαλογιάννης (Ποδοσφαιριστής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να ευχηθώ κι εγώ και μακρυά όσο γίνεται από τραυματισμούς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στο νέο πρωτάθλημα, πρώτα να κερδίσουμε τη παραμονή στη κατηγορία και μετά να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ότι καλύτερο…».

Τα φιλικά

Πέμπτη 29/08 ΑΟ Μαυροβουνίου – Οικονόμος
Κυριακή 01/09 Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Οικονόμος
Πέμπτη 05/09 Ολυμπιακός Αμπελιάς – Οικονόμος
Κυριακή 08/09 Οικονόμος – Πιερικός
Πέμπτη 12/09 Παναγροτικός Νίκαιας – Οικονόμος
Κυριακή 15/09 Διγενής Νεοχωρίου – Οικονόμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...