Γρηγορίου: «Θέλω κάτι παραπάνω από τη παραμονή για την ΑΕΛ»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου έκανε δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ισοπαλία των «βυσσινί» απέναντι στον Ατρόμητο, για τους στόχους αλλά και το VAR.

«Αρχικά να έχουμε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Με καλύτερο θέαμα, λιγότερα λάθη και περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Για το παιχνίδι θα πω ότι προερχόμαστε από μία προετοιμασία από 16 μέρες που είμαι στην ομάδα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να διορθώσουμε πράγματα. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντώς. Για μένα ο βαθμός είναι πολύ σπουδαίος γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια που κατέβαλαν στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Ατρόμητος έχει παίξει ήδη τέσσερα επίσημα παιχνίδια και στα τρία έχει πάει πολύ καλά. Επειδή έχω περάσει από τη συγκεκριμένη θέση, καταλαβαίνω ότι αυτή η περίοδος ευνοεί τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει νωρίς τις υποχρεώσεις τους. Για εμάς ήταν ουσιαστικά το πρώτο παιχνίδι γι΄αυτή τη χρονιά. Για πρώτη φορά παίζουν οι δικοί μας παίκτες ενενήντα λεπτά και θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα στη τακτική αλλά και τη φυσική κατάσταση. Εφόσον τα παιδιά έβγαλαν ενενήντα λεπτά αγώνα και πήραν τον βαθμό θα πορευτούμε με αυτά έως το τέλος της χρονιάς».

Για το τι να περιμένουμε από την ΑΕΛ τη φετινή χρονιά: «Οι στόχοι βγάινουν μέσα από τα αποτελέσματα. Ο στόχος της παραμονής είναι ο πρώτος που κοιτάει οποιαδήποτε ομάδα. Αλλά επειδή με γνωρίζετε κι εμένα ως προπονητή θα ήθελα κάτι καλύτερο από τη παραμονή. Όλα αυτά είναι μέσα από τα αποτελέσματα που έρχονται κάθε εβδομάδα. Εμείς, εκπροσωπούμε μία ομάδα που έχει τεράστιο μέταλλο, ιστορία, φανέλα και θα προσπαθήσουμε βήμα – βήμα και δεν μιλάω για φέτος για όσο χρονικό διάστημα θα είμαστε στην ομάδα εν μέρει να την επαναφέρουμε εκεί που αρμόζει στην ιστορία της και τον κόσμο της».

Για το VAR: «Όταν δεν υπήρχε το VAR έλεγα ότι είναι πολύ σημαντικό να έρθει και να μπορέσουν οι διαιτητές να είναι λιγότεροι αγχωμένοι και να υπάρχει περισσότερη δικαιοσύνη. Πιστεύω στο VAR παρά το γεγονός ότι δόθηκε πέναλτι εις βάρος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε πιο δίκαιες αποφάσεις και θα βοηθήσει αυτό…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...