Γρηγορίου: «Το ματς κρίθηκε στο πρώτο γκολ…»

Στο σημείο στο οποίο η ΑΕΚ προηγήθηκε στο σκορ, στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου με δηλώσεις του.

Η ΑΕΛ πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με γκολ που δέχθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι εκεί στάθηκε στις δηλώσεις του, στην κάμερα της Nova ο Μιχάλης Γρηγορίου, για να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας του με 3-0 από την ΑΕΚ.

Πιο Αναλυτικά:

«Δυστυχώς για εμάς από μία αδράνεια στην άμυνα δεν μπορέσαμε να μπούμε με το μηδέν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, κάτι που ενδεχομένως να άλλαζε αρκετά κομμάτι της ψυχολογίας για τις δύο ομάδες. Το ματς κυρίως κρίθηκε στο συγκεκριμένο γκολ και όταν στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου δεχθήκαμε το δεύτερο τέρμα» είπε.

Ο προπονητής των «βυσσινί» δήλωσε ικανοποιημένος για την εικόνα του πρώτου 45λεπτου… «Μέχρι και την επίτευξη του πρώτου τέρματος από την ΑΕΚ ήμασταν καλά τοποθετημένοι, πάρα πολύ καλά ανασταλτικά, και εξάλλου το κύριο ζητούμενο για το σημερινό παιχνίδι ήταν αυτό, όταν παίζεις στο Ολυμπιακό Στάδιο, με την ΑΕΚ το πρώτο ζητούμενο είναι να παίζεις καλά ανασταλτικά. Μέχρι το 47ο λεπτό δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία και αυτός ήταν ο στόχος».

Το παράπονο του Έλληνα τεχνικού ήταν ότι οι παίκτες του δεν κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους… «Όχι δεν ήμασταν καθόλου καλοί σε αυτό τον τομέα, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το συγκεκριμένο τακτικό κομμάτι που ζητάμε, να έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας, να κάνουμε ορθολογικές επιθέσεις και από τον άξονα και από τα άκρα ανάλογα με τον σχηματισμό που παίζουμε αλλά σήμερα πραγματικά δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω με τη μπάλα στα πόδια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...