Γ.Σ. και κοπή πίτας στον ΣΔΠΝΛ!

Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθες, Τρίτη (06/02) ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, όπου παράλληλα διεξήχθη και Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου.

Στη χθεσινή εκδήλωση, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Δ. Ε. του Ε.Α.Κ. Λάρισας κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, όπως και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας κ. Απόστολος Νεμπεγλέρας.

Ακόμη, στην όμορφη αυτή εκδήλωση βρέθηκαν διαιτητές μέλη του Συνδέσμου που είναι εν ενεργεία και μη, με αυτή να ξεκινά με Γ.Σ. στα γραφεία του Συνδέσμου κι έπειτα να τελειώνει με τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Παράλληλα στην αίθουσα του Συνδέσμου τοποθετήθηκε και μία φωτογραφία του αείμνηστου διαιτητή, Αντώνη Κορέστη, που μόλις το περασμένο χρόνο έφυγε τόσο κρίμα και άδικα από τη ζωή. Η τοποθέτηση του πορτρέτου έγινε παρουσία του αδικοχαμένου λαρισαίου ρέφερι, κ. Γιώργου Κορέστη.

Τυχερός στάθηκε ο παλαίμαχος διαιτητής κ. Τιμολέων Λάτσιος, όπου βρήκε το φλουρί της πίτας και πήρε το αντίτιμο που ήταν χρηματικό ποσό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...