Δήλωση αποχώρησης Δ. Τσέτσιλα από τον Αετό!

Την απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του όπως έχει αποκαλέσει τον Αετό Μακρυχωρίου κατά το παρελθόν, γνωστοποίησε με σχετική του δήλωση ο Δημήτρης Τσέτσιλας.

Ο έμπειρος τεχνικός που μετά την άνοδο του Κισσάβου Συκουρίου κατά τη περσινή χρονιά, οδήγησε τον Αετό στην επιστροφή του στη “μεγάλη” κατηγορία του Νόμου μόλις μερικούς μήνες μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου τη περσινή αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, ο ίδιος επέλεξε να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, χωρίς βέβαια να αποκλείει εκ νέου μελλοντική συνεργασία. Άλλωστε τα συναισθήματα των δύο πλευρών είναι αμοιβαία.

Πιο Αναλυτικά

“Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τα μέλη της διοίκησης και τους παίκτες  για τη χρονιά  που πέρασε, μιας χρονιάς  δύσκολης αλλά  γεμάτη με θετικές εμπειρίες και καλό αποτέλεσμα. Μετά από πολύ σκέψη για καθαρά προσωπικούς λόγους πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον Αετό Μακρυχωρίου. Πιστεύω πως αυτήν η απόφαση θα κάνει καλό και σε εμένα και στην ομάδα για την συνέχεια. Εύχομαι στη διοίκηση που θα εκλεγεί μέσα από τις σχετικές αρχαιρεσίες της ομάδας να φτάσει τον Αετό όσο πιο ψηλά γίνεται.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...