«Δίκαιος ο βαθμός…»

Αυτή την φορά ο Απόλλων Λάρισας συνδύασε την καλή παρουσία του με ένα θετικό αποτέλεσμα και όπως ήταν φυσικό ο Νίκος Θεοδοσιάδης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» στην συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα το οποίο θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την Δόξα Δράμας.

Αναλυτικά:

«Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός και με βάση την εξέλιξη του αγώνα είναι δίκαιος και μας δίνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Αν και στο α’ ημίχρονο δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε, η Δόξα μας δημιούργησε μόνο προϋποθέσεις. Στο β’ διορθώσαμε την εικόνα μας και με αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως αντιδράσαμε και εάν είμαστε και πιο τυχεροί στην τελευταία φάση θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι ακόμη. Νομίζω ότι η Δόξα είναι η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Διαθέτει μεγάλο ρόστερ, πάρα πολύ ποιότητα, καλούς ποδοσφαιριστές και με βάση αυτό που είδα σήμερα την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Ο Παϊτέρης αντέδρασε σωστά σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι νέο παιδί και καλός τερματοφύλακας, γι’ αυτό τον εμπιστευόμαστε. Για το πέναλτι στον Κουσκουνά δεν έχω άποψη γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά, αλλά για το οφσάιντ του Ματσούκα ήταν. Το είδα γιατί ήμουν στη ίδια ευθεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...