«Δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στον Ολυμπιακό»

Στον υπερβολικό σεβασμό που έδειξε η ομάδα του αλλά και στη χαμένη ευκαιρία για το 2 – 2 στάθηκε ο Αντρέ Πάους στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό με 4 – 1 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πιο Αναλυτικά:

«Χάσαμε από μια ανώτερη ομάδα, δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης ήμασταν συμπαγείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο η γνώμη μου είναι όταν δεν ελέγχεις το παιχνίδι στην άμυνα είναι πολύ δύσκολο.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε το 3 – 1 και ενώ εμείς είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 2 – 2 να ισοφαρίσουμε και να έχουμε δεκαπέντε λεπτά να διαχειριστούμε το σκορ. Μετά έγινε το 3 – 1 και κάπου εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Αν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας:
«Παίζαμε με αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, όμως είχαμε υπερβολικό σεβασμό και κατά την άποψη μου επειδή πάντα παίζουμε 11 εναντίον 11 πρέπει να μπορούμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι από την άμυνα προκειμένου να γίνονται συνδυασμοί. Αυτό είχα πει και στους παίκτες μου πριν την έναρξη της αναμέτρησης, μας έλειψε η επιθετικότητα και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε και εν μέσω δυο κρίσιμων αγώνων στο Champions League».

Για το επεισόδιο με τον Ντοντό:
«Δεν μπορώ να απαντήσω στο θέμα Ντοντό γιατί σήμερα ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι, δεν έχω τις κατάλληλες και ακριβείς πληροφορίες του τι συνέβη».

Αν θα έβλεπε άλλο ματς ο κόσμος αν γινόταν το 2 – 2:
«Ναι έτσι είναι καθώς θα κάναμε το 2 – 2 και θα είχαμε ένα τέταρτο να διαχειριστούμε το σκορ».

Aν θα έβαζε νωρίτερα στο παιχνίδι τους Ναζλίδη και Κρίζμαν:
«Κοιτάξτε στο παιχνίδι πρέπει να κάνεις επιλογές κάθε φορά. Σίγουρα αν γυρνούσα το χρόνο πίσω ναι μάλλον θα έβαζα νωρίτερα τους δυο παίκτες. Πρέπει όμως να μην στεκόμαστε εκεί να μάθουμε από την ήττα, να βελτιωθούμε και σίγουρα δεν είναι ντροπή να χάνεις από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com