«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος τόσο με τη νίκη όσο και με την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Βασίλης Φραγκιάς, λέγοντας στη Συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Άρη (92 – 78) πως ατενίζουν πλέον το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Παράλληλα έδωσε και συγχαρητήρια και στο κόσμο, ο οποίος έδωσε ώθηση στην ομάδα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Πιο Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας που νιωσάμε πως παίζαμε στην έδρα μας σήμερα. Ήμασταν αρκετά βελτιωμένοι. Βγάλαμε θυμό γιατί σε δύο παιχνίδια η ομάδα δεν είχε παίξει αυτό που κάνουμε στη προπόνηση. Δεν είχαμε τρέξει και δεν είχαμε πάθος στα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Δουλέψαμε και στη ψυχολογία μεσοβδόμαδα. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Κόντρα σε μια ομάδα που είχε προβλήματα, δείξαμε χαρακτρήρα και βάλαμε δύο βαθμούς στο πίνακα μας. Θέλουμε να ατενίσουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Με ενδιαφέρει η εικόνα της ομάδας ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Σήμερα δείξαμε ότι παλέψαμε για όλες τις μπάλες. Θεωρώ πως μας άξιζε αυτό το αποτέλεσμα. Ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα με το Κύπελλο μεσοβδόμαδα και μετά ένα δύσκολο παιχνίδι και πάλι στο γήπεδο μας με τον Ηρακλή».

Σούλης Μαρκόπουλος: «Πρέπει να λύσουμε τα προβλήματά μας»

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας. Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα της Λάρισας στο πρωτάθλημα. Για εμάς ήταν ένα κακό παιχνίδι. Κάναμε πολλά παιδικά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε την ευκαιρία στους αντιπάλους μας και το εκμεταλλεύτηκαν. Είναι αδικιολόγητα τα 25 λάθη. Να δίνεις 25 πόντους από αιφνιδισιαμό στον αντίπαλο. Είναι αδιανόητο. Είχαμε ατυχία. Χτύπησε ο Μόρις, μας έλλειπε και ο Μποχωρίδης. Αλλά αυτό δεν είναι διακιαολόγια για να κάνεις λάθη. Δεν έχεις το διακίωμα να κάνεις λάθη. Πρέπει να είσαι έξυπνος. Να παίξεις με τα ποσοστά. Εμείς δεν παίξαμε ποτέ στο δεύτερο μέρος πέντε εναντίον πέντε. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι μέσα στη ρακέτα αλλά από ένα σημείο και μετά είχε κουραστεί και ο Γκετσεβίτσιους. Έχουμε αρκετά προβλήματα. Και πρέπει πάση θυσία να τα λύσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...