«Δεν έχουμε τίποτα από Ελλάδα»!

Ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας Τόνι Κρουθ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι (από την ΑΕΚ προφανώς) για Αραούχο, ή Ορτούνιο όπως σημειώνεται στη χώρα μας.

Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η επιθυμία της πιο σωστά, να παρατείνει τον δανεισμό του Σέρχιο Αραούχο για τουλάχιστον έναν χρόνο. Στην Αθήνα και τα ελληνικά ΜΜΕ (επειδή βιάζονται συνήθως και όχι διότι ισχύει όπως αποδεικνύεται) αναφέρουν εδώ και 20 μέρες (πιο πρόσφατα το Σάββατο που μας πέρασε 17/06) ότι, είτε γίνεται είτε θα γίνει, κίνηση για να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα για μια ακόμη σεζόν ο Αργεντινός επιθετικός!

Αυτό το γνωρίζουν και το διαβάζουν στους Κανάριους Νήσους οι αντίστοιχοι ρεπόρτερ της Λας Πάλμας και στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός διευθυντής του ισπανικού club, Τόνι Κρουθ, όπως είναι λογικό υπήρξε σχετική ερώτηση. Μάλιστα το ερώτημα αναφερόταν στα δημοσιεύματα που προκύπτουν από την Ελλάδα για τον Αραούχο, αλλά και τον Ορτούνιο, με τον τεχνικό διευθυντή της Λας Πάλμας να είναι ξεκάθαρος για όσα ισχύουν έως τώρα.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Τόνι Κρουθ απάντησε χαρακτηριστικά: «Στην Ελλάδα γράφουν και λένε ότι θα έρθουν για Ορτούνιο και Αραούχο, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα σε εμάς για κανέναν από τους δυο. Τουλάχιστον τίποτα έως την ώρα που γίνεται αυτή η συνέντευξη Τύπου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και εστίασε στο μέλλον του Ορτούνιο σημειώνοντας με νόημα: «Είναι παίκτης της Λας Πάλμας, έχει κάνει μια καλή σεζόν, ανέκτησε το επίπεδό του και είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο με εμάς. Τώρα πρέπει να ξεκουραστεί για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com