Δεν αναδεί(Χ)θηκε κανείς νικητής…

Ένα παιχνίδι χωρίς νικητή είχαμε στο Μελισσοχώρι, με την ομώνυμη ομάδα να έρχεται ισόπαλη με σκορ 1 – 1 με τα Βούναινα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Το αξιόμαχο σύνολο του Σπύρου Μούτσιου δεν επέτρεψε στα Βούναινα του Λάζαρου Αγγλόπουλου να φύγουν με τους τρεις βαθμούς και αυτό είχε ως συνέπεια το Μελισσοχώρι να φθάσει τους τριάντα τέσσερις βαθμούς, ενώ τα Βούναινα τους σαράντα δύο πόντους μετά από την ισοπαλία αυτή.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Βαγγέλης Χαρούλης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή των Βουναίνων έβαλε σε θέση οδηγού το Μελισσοχώρι στο σκορ.

Στο 23ο λεπτό, ήρθε η απάντηση στα γκολ για τα Βούναινα, με τον Νίκο Κορδέλα να πετυχαίνει ένα όμορφο τέρμα έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών των φιλοξενουμένων.

Προς το φινάλε του αγώνα και στο 82′, σημειώθηκε η φάση που τα Βούναινα είχαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και από την άλλη το Μελισσοχώρι να «φωνάζει» για την απόφαση να δοθεί πέναλτι.

Ο Αλέξης Τζατζάκης λοιπόν που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή κέρδισε πέναλτι σύμφωνα με τον διαιτητή κ. Νίτσα που υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, όμως ο Κώστας Νεστορίδης νικήθηκε από τον Σωτήρη Κουκούτση και τα έντεκα βήματα και το 1 – 1 αποτέλεσε το τελικό σκορ.

Οι άνθρωποι του Μελισσοχωρίου εκφράζουν πολλά παράπονα για τη φάση του 82ου λεπτού και την απόφαση του κ. Νίτσα να δώσει πέναλτι, καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι.

Οι Συνθέσεις

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Παπαϊωάννου (46′ Διαμαντής), Αγγελούλης, Μανακούσιος, Μπιρόλ, Χαρούλης, Λιάγκας, Ζαφειρίου (77′ Δανιλούλης), Νούσιος, Σδράλης Αλ. (89′ Ζαρκαδής).

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλησαρούλης (46′ Ραπτόπουλος), Κατσιώτης, Χατζηλιάδης, Νεστορίδης, Κυπαρίσσης, Μούμος (65′ λ.τ. Καλικάκης), Ρουμελιώτης (80′ Βράκας), Κορδέλας, Μερτζανίδης Φ. (81′ Τζατζάκης), Μερτζανίδης Ηλ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Καραμπούλας, Κοτούμπας Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...