«Δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα του Παναθηναϊκού»

Ο Κάναντι τόνισε πως όλοι στον Ατρόμητο «κοιτάνε» την ομάδα τους και όχι σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αυριανός τους αντίπαλος

Στον Ατρόμητο εστιάζει ο Κάναντι ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όχι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι». Αυτό τόνισε ο Αυστριακός τεχνικός στη NOVA, όπου και σχολίασε πως όλοι πλέον καλούνται να ξεχάσουν την αναμέτρηση της Τούμπας. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για τον Στρούγγη: «Εχει δουλέψει πολύ. Μπορούσε να παίξει και ως μπακ, όπου δεν είχαμε τον Γιαννούλη. Εβαλε το γκολ που άξιζε. Ηταν μία θετική έκπληξη. Μένει να αποδείξει αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο. Ακόμη δεν είναι στο επίπεδο π.χ. του Γιαννούλη ή του Κυβρακίδη. Ομως δουλεύει κάθε μέρα και πιστεύουμε πως θα μπορεί να ανταποκριθεί. 
 
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ασχολούμαστε άλλο με αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις του διαιτητή. Πρέπει να να τις δεχθούμε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε.  Συνέβη με Απόλλων, Λάρισα και ΠΑΟΚ (σ.σ. να προηγηθεί ο Ατρόμητος και μετά να δεχθεί γκολ). Κοιτάζουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο. Οχι μόνο με τους νέους παίκτες. Εχουμε περιθώρια βελτίωσης
 
Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Είναι ένα σημαντικό θέμα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός., αλλά είναι δικό του θέμα. Εμείς προετοιμαζόμαστε  πολύ σκληρά και εστιάζουμε μόνο σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποιος παίξει και που ή αν έχει πληρωθεί ή όχι, Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά». 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...