Δεν βρήκαν δί(Χ)τυα στα Πλατανούλια…

Από ένα βαθμό πήραν στη μεταξύ τους αναμέτρηση Ηρακλής Πλατανουλίων και Ακαδημία Τυρνάβου, παιχνίδι το οποίο και τελείωσε χωρίς τέρματα για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν κάποιο τέρμα στο ματς, ωστόσο αυτές χάθηκαν και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά έφθασε τους επτά βαθμούς και συνεχίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Γιάννη Νινίκα πήρε το δεύτερο του βαθμό και βρίσκεται στη προτελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Από πλευράς γηπεδούχων οι Κερίμι και Αλμπαν είχαν ευκαιρίες για γκολ, ενώ στην αντίπερα όχθη, για τους φιλοξενούμενους οι Παπαδόπουλος και Παπαζατζής Β. απώλεσαν ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, με το 0 – 0 ωστόσο να είναι το τελικό σκορ…

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Πλατανουλίων (Γιάννης Νινίκας): Παναγιωτόπουλος, Λάζος Γ., Μαυρίδης, Λάζος Α., Καραφύλλης, Τσοπάνογλου, Χίντα, Κερίμι (70′ Ματράκης Γ.), Άλμπαν, Κατσής Ι., Κατσής Α.

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Σαμπανλάρι Γκρ., Καλέμι (86′ Τζουμέρκας), Μουκούλης, Καραγιάννης, Παπαχατζής Β., Τσένα, Καραϊσκος, Παπαχατζής Γ., Παπαδόπουλος (72′ Νάτσης (86′ Τριανταφύλλου)), Τσουλάνι, Σαμπανλάρι Αλντ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Κοντογιώργος, Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...