Δεν γνωρίζουμε το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Παπαδόπουλο

Άγνοια για το ενδιαφέρον της Μίλαν προς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο δήλωσε ο μάνατζερ του διεθνούς άσου, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι Ιταλοί να έχουν έρθει ήδη σε επαφή με τους «βασιλικούς μπλε».

«Ο ιταλικός Τύπος μιλάει για μία πιθανή προσέγγιση της Μίλαν στον πελάτη μου; Μου φαίνεται παράξενο, το ξέρετε, αλήθεια, ότι έχει πρόσφατα ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016;
Εάν οι ανανεώσεις γίνονται για να βγάζει περισσότερα χρήματα μία ομάδα από μία πώληση; Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσετε στη Σάλκε, ίσως κάποιος επικοινώνησε άμεσα μαζί τους», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνούς κεντρικού αμυντικού στο «Calciomercato.com», και συνέχισε:

«Αυτό όμως που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως η υπογραφή νέου συμβολαίου ενθουσίασε όλες τις πλευρές. Τον σύλλογο, τον παίκτη αλλά και μένα.
Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης είναι ακόμα πιο δεμένος με τη Σάλκε επειδή είναι ικανοποιημένος που βρίσκεται εκεί και επειδή η οικογένειά του είναι πολύ ευτυχισμένη στο Γκελζενκίρχεν».

Όσον αφορά στο αν υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον άσο της Σάλκε, κατέληξε:

«Αυτή είναι μάλλον ρητορική ερώτηση με δεδομένο ότι στη θέση του, και λαμβάνοντας υπόψη κυρίως την ηλικία του, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.
Όμως, αυτή τη στιγμή, και λόγω του νέου δεσίματος με τη Σάλκε, δεν σκεφτόμαστε άλλους συλλόγους. Στο μέλλον θα δούμε, ίσως να θέλει να δοκιμάσει μία εμπειρία σε άλλα πρωταθλήματα, σίγουρα όμως όχι αυτή την ώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...