Δεν εί(χ)ε γκολ…

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Φαλάνης ανάμεσα σε Σμόλικα και Φαλανιακό για τη 20η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας, όμως το παιχνίδι δεν ανέδειξε νικητή, καθώς έληξε δίχως σκορ. Έτσι, το συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη έφθασε τους τρίαντα βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γιάννη Μιχαλέ τους είκοσι δύο πόντους έπειτα και από αυτή την αγωνιστική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο τυπικά γηπεδούχος στη συνάντηση, Σμόλικας, είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Σκούπρα, ενώ για τους «πράσινους» απείλησαν στο ματς και οι Γιώργος Κόκρας και Γιώργος Κακαβίτσης.

Από την άλλη, για το συγκρότημα του Φαλανιακού οι Δημήτρης Αλεξανδρής, Κώστας Μαχαίρας και Δημήτρης Παπαγεωργίου είχαν ευκαιρίες, όμως αυτές χάθηκαν και το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη έπαιζε με δέκα παίκτες από το 35ο λεπτό κι έπειτα στον αγώνα, καθώς ο Χρήστος Κολοβός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Γκαραβέλη και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μητρακούλης (78′ Δολιάνης), Μανακούσιος, Κολοβός Κ., Πρίφτης, Κολοβός Χ., Σκούπρας, Τσιρβούλης (87′ Τανάγιας Χ.), Κακαβίτσης, Κόκρας, Δάσσιος (90′ Τανάγιας Γ.).

Φαλανιακός (Γιάννης Μιχαλές): Παπαϊωάννου,, Φατούρας, Μαχαίρας, Πανταζής Γ. (70′ λ.τ. Σγουραλής), Σουλιώτης, Λυγούρας Χ., Βαρσάμης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής (75′ Αλατάς Ι.), Λιλολάρι, Μπλέντι (62′ Κλούρας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Ρουπέλας, Κακάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com