Δεν εί(Χ)ε νικητή το ντέρμπι της Φαλάνης!

Δεν έδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι στη Φαλάνη, εκεί όπου για την 22η στροφή της Α΄ΕΠΣΛ ο Σμόλικας υποδέχθηκε τον Ηρακλή Λάρισας.

Το 0 – 0 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα, με τους «πράσινους» του Χρήστου Χατζηλιάδη να φθάνουν τους σαράντα πόντους, ενώ τους σαράντα οκτώ βαθμούς έφθασε το συγκρότημα του Γιάννη Τσακμακίδη με τη σημερινή «λευκή» ισοπαλία.

Στο 16ο λεπτό του παιχνιδιού ο Ηρακλής Γκιουρσάνης έπειτα από το διώξιμο των αμυντικών του Σμόλικα από τη περιοχή τους δέχθηκε τη μπάλα και με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια του αγώνα δεν είχαμε κάποιο γκολ από τους δύο συλλόγους. Για τον Σμόλικα Φαλάνης οι Σάκης Λιούσκας και Κατσαρός είχαν δύο καλές στιγμές, με το παιχνίδι ωστόσο να μη βγάζει νικητή.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (73′ Ζιώγας), Σκούπρας, Κολοβός, Δολιάνης, Ταστεμερίδης, Λιούσκας, Μπαλαμώτης, Βενέτης (64′ Κατσαρός), Τάχας (90′ Τεκέδης), Κακαβίτσης.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Μόσχος, Μπάμης, Χρηστίδης, Κοντοθανάσης (78′ Πίρε), Γκιουρσάνης (83′ Φώτος), Ζαφειρίου (77′ Νάστας), Αποστόλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Καρακώστας, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...