Δεν εί(Χ)ε νικητή…

Με το στείρο 0 – 0 έληξε η αναμέτρηση στην Ανθούπολη, εκεί όπου η Λάρισα ’88 υποδέχθηκε τον Άγιο Θωμά και οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Νίκου Μαλλικόπουλου με αυτό τον βαθμό έφθασε τους δώδεκα στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου, ενώ το συγκρότημα του Άκη Χρηστίδη έφθασε τους τρεις βαθμούς.

Αμφότεροι οι δύο σύλλογοι είχαν τις ευκαιρίες τους στον αγώνα για να πετύχουν γκολ, όμως το 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 76′ ο Χλόπτσιος βρήκε δίχτυα και σκόραρε για τον Άγιο Θωμά, όμως ακυρώθηκε από τον κ. Γρηγοριάδη, καθώς έδειξε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή του άουτ και δεν έπρεπε να μετρήσει.

Από πλευράς γηπεδούχων οι Κούκος και Τζαφάλιας είχαν ευκαιρίες στον αγώνα και από πλευράς φιλοξενουμένων απείλησαν οι Τσιβάκας, Πλαϊνός και Μπουρίτας…

Οι Συνθέσεις

Λάρισα ’88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος, Κωνσταντίνου Γ., Κωνσταντίνου Β., Σπανός, Ναστούδης, Καραμπλής, Λεμονής, Μπράτσος (70′ Σγουρός), Τσίντζος, Τζαφάλιας, Κούκος (70′ Φύλογλου).

Ασπίς Αγίου Θωμά (Άκης Χρηστίδης): Νάκος, Αβραμούλης, Καραλάιος, Ντουραλί (68′ Καραλευθέρης), Γκάγκας Ευθ., Καραγεωργίου, Χλόπτσιος, Τράντος (75′ Πλαϊνός), Γαζέπης, Τσιβάκας, Μπουρίτας (57′ Πιστάλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Γκάγκας Π., Παπαϊωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...