Δεν εί(Χ)ε νικητή…

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στον Αμπελώνα, εκεί όπου η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 με τη Νεάπολη για την 9η στροφή της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Με τον βαθμό αυτό, η ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη έφθασε τους είκοσι βαθμούς και βρίσκεται στη τέταρτη θέση, ενώ αντίθετα, η Νεάπολη έφθασε τους δέκα τέσσερις πόντους και βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, ύστερα και από αυτή την αγωνιστική.

Η Νεάπολη ήταν αυτή όπου κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ στο 32ο λεπτό με το πλασέ του Νίκου Μανώλη στην επαναφορά ύστερα από την εκτέλεση πέναλτι του ίδιου και την απόκρουση του Μπάμπη Βραζιτίκου με τη μπάλα να χτυπά και στο δοκάρι, ενώ ο Αμπελωνιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσια και πέτυχε το 1 – 1 με το πλασέ του Σπύρου Βούκια στο 73ο λεπτό, ενώ πιο πριν είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Μάλιστα, η εν λόγω αναμέτρηση επισκιάστηκε από τη ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο, με τον κ. Γρηγοριάδη να σταματά το παιχνίδι για περίπου δέκα πέντε λεπτά.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Χότζα (46′ Καρυπίδης), Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Νταφούλης (68′ Βούκιας), Χατζούλης, Πατρίκου, Ελευθέρογλου, Γκιόνα (46′ Τσετιροκλής), Ψύρρας.

Νεάπολη (Λευτέρης Λελέδης – Νίκος Βλαχούλης): Μόσιαλος, Μανδραβέλης, Ζάρρας (25′ λ.τ. Παυλόπουλος (70′ Χατζηγρηγορίου)), Βιλανάκης, Σφυριδάκης, Μπουχλαριώτης, Βασιλόπουλος (58′ λ.τ. Ανυφαντής), Μπαλαούρας, Μανώλης, Ποντίκας, Καλόγηρος (76′ Κωσταρέλλος Δ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Αναστασίου, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...