Δεν ξανάγινε! 11/11 στην ενδεκάδα της ΑΕΛ από τη περσινή σεζόν

11/11 ποδοσφαιριστές από τη περσινή σεζόν είχε στη σύνθεση της η ΑΕΛ στην αρχική της ενδεκάδα στο πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019/20, κάτι το οποίο και προκάλεσε… αίσθηση!

Τι πιο φυσιολογικό σε μια αναπτυγμένη και όχι… αναπτυσόμενη για να μην πω καλύτερα υποανάπτυκτη ποδοσφαιρικά χώρα, στην εκκίνηση της νέας σεζόν η ενδεκάδα να αποτελείται κατά κόρον από ποδοσφαιριστές της περσινής περιόδου.

Ε, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ΑΕΛ, όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει αποτελεί είδηση και μάλιστα για… πρωτοσέλιδο!

Ο Γκόρνταν Πέτριτς παρέταξε τους «βυσσινί» στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν, έτσι όπως ακριβώς τελείωσε η χρονιά. Ακόμη και με το ίδιο σύστημα. 3-5-2. Κρίστινσον, Μόρας, Γκόλιας, Μπράλιτς, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Χαλάτσης, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούσιος και Σικάφκα ήταν οι πρώτοι έντεκα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν στο ρόστερ της ΑΕΛ και τη περσινή περίοδο.

Κάτι ανάλογο έχει να συμβεί πολλά… χρόνια πίσω. Τόσα χρόνια που νομίζω πως ούτε ο αείμνηστος επί σειρά ετών φροντιστής της ΑΕΛ, Χρήστος Τριανταφύλλου, θα μπορούσε να μας βρει. Να ξεκινούν 11/11 στην αρχική ενδεκάδα από τη περασμένη σεζόν. «Τρομακτικό» και όμως… έγινε και αυτό!

Η διατήρηση του βασικού «κορμού» αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Καρπενησίου…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...