Δεν πήγε στην Συνέντευξη Τύπου ο Σκουρτόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν βρέθηκε στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του ΓΣΛ/Φάρου από την ΑΕΚ (75-86), με τον βοηθό του Αβραάμ Παπαδόπουλο να τον εκπροσωπεί.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σκουρτόπουλου ανέφερε: «Εξαρχής γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ ήταν δύσκολο καθώς παίζαμε με μία ομάδα με καλό και ποιοτικό ρόστερ. Είχαμε κάνει στόχευση του παιχνιδιού σε όλες τις προπονήσεις. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, είχαμε σωστές επιλογές, ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωσή μας δίνοντας τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να μπει στο ματς.

Από εκεί και πέρα, γύρισε όλο το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ κι εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε ξανά στο ματς, δίνοντας βαρύτητα στην άμυνά μας. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και να παίξουμε πιο δυνατά.

Δώσαμε, όμως, πολλές βολές στην αντίπαλη ομάδα, με αποτέλεσμα να σκοράρουν εύκολα. Θεωρώ πως η προσπάθεια που κάναμε σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή και αν συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια, θα βρούμε τη νίκη που θέλουμε. Οπωσδήποτε θέλουμε να κάνουμε ακόμη μία νίκη γιατί αξίζει στα παιδιά που έχουν περάσει δύσκολα όλη τη χρονιά. Αυτή η ομάδα δικαιούται μια ακόμη νίκη».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...