«Δεν παίζει… μπάλα η ιστορία του Πανσερραϊκού αλλά οι υπάρχοντες παίκτες»

Η λέξη «υπομονή» ήταν αυτή που βγήκε αρκετές φορές από το στόμα του τεχνικού του Πανσερραϊκού, Σάκη Αναστασιάδη, μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από τον Νέστο Χρυσούπολης. Ο Σερραίος προπονητής έμεινα ευχαριστημένος από αυτό που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του, απαντώντας προς τον κόσμο πως «για να χτίσεις κάτι καλό απαιτεί υπομονή…».

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Νέστο για τη νίκη του. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά γιατί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι είχαμε μια καλή αγωνιστική εικόνα, έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια αλλά δεχθήκαμε πάλι ένα… κρύο γκολ το οποίο δεν καταλάβαμε πως το δεχθήκαμε. Από εκεί και πέρα παρά τη νευρικότητα που υπήρχε, ισορροπήσαμε το ματς, βγήκαμε μπροστά και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Από εκεί και μετά το ματς έδειχνε πως όποιος πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και τον αγώνα. Εμείς είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το ματς δεν το καταφέραμε και σε μια φάση το κατάφερε η Χρυσούπολη και πήρε το παιχνίδι.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έκαναν την προσπάθειά τους αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετή έτσι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα ήθελα να πω στον κόσμο πως δεν παίζει η ιστορία του Πανσερραϊκού… μπάλα, ποδόσφαιρο παίζουν οι παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα, μια ομάδα που όλοι γνωρίζουμε πως στήθηκε για να κατέβει φέτος να παίξει στο πρωτάθλημα με ανθρώπους που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι και τι μεγάλη προσπάθεια κάνουν για να χτιστούν τα πάντα από την αρχή. Αυτό απαιτεί χρόνο και υπομονή. Δεν γίνεται σε 2-3 μήνες να πετύχουμε σπουδαία πράγματα.

Η κατάσταση στην ομάδα ήταν δύσκολη από την αρχή. Όταν θέλεις να χτίσεις μια ομάδα με μέλλον, πρέπει να έχεις υπομονή. Αυτό μπορεί να χρειαστεί να περάσουν 2-3 χρόνια. Αν έχεις χρήματα αυτό μπορεί να γίνει αμέσως. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα πρέπει να υπάρχει υπομονή». «Δείξαμε ότι έχουμε… μέταλλο» Χαρούμενος για το εντυπωσιακό σερί που συνέχισε ο Νέστος Χρυσούπολης αλλά και τη σπουδαία νίκη μέσα στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός Κυριάκος Κετσιμενίδης. Αναλυτικά: «Κατ’ αρχήν να πω περαστικά στον παίκτης μας Λάζαρο Παπαδόπουλο ο οποίος είχε ένα χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών.

Κατά δεύτερον θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στον προπονητή του Πανσερραϊκού και στην ομάδα του για τη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή μας. Από εκεί και πέρα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί δείχνουν ότι είναι μια ομάδα με μέταλλο. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, είχαμε κυκλοφορία της μπάλα παρόλο που δεν βοήθησε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος. Τα παιδιά είχαν διάθεση, πάθος και θέληση να παίξουν, βγάλανε δύναμη στο παιχνίδι, προηγηθήκαμε, δεχθήκαμε την ισοφάριση σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο και εκεί λέω ότι δείξαμε ότι έχουμε μέταλλο.

Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και παλέψαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι κάτι που στο τέλος το καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και θέλω να πω εδώ ότι δεν παίζουμε για καμία άλλη ομάδα πέρα από τη δική μας».

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

The post «Δεν παίζει… μπάλα η ιστορία του Πανσερραϊκού αλλά οι υπάρχοντες παίκτες» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...