Δεν σταμάτησε ούτε στο Δασοχώρι

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο του 4 – 0 πέρασε η Συκέα από το Δασοχώρι και τον τοπικό Ατρόμητο, στη πορεία της που κάνει για επιστροφή στην Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα του Δημήτρη Καρατζιόλη, με τη νίκη αυτήν παρέμεινε στην κορυφή του 2ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας και διατήρησε την διαφορά της από τους διώκτες της, χάρις σε τέσσερα τέρματα που επετεύχθησαν όλα τους στην επανάληψη της αναμέτρησης.

Στο 55′ ο Λάμπρος Καρατζιόλης με σουτ μέσα από τη περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Συκέας, για να έρθει με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Δημήτρης Καρατζιόλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 67′ ο Παναγιώτης Μήσιος με σουτ μετά από ωραία ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 για να έρθει στο 85′ ο Δημήτρης Ζιώζιος για να διαμορφώσει το τελικό 4 – 0 από την άσπρη «βούλα» του… πέναλτι, που νωρίτερα κέρδισε ο ίδιος.

Η Σύνθεση

Α.Ο. Συκέας (Δημήτρης Καρατζιόλης): Λιάκος, Μήσιος, Κολιούμπας (85′ Ζιώζιος Ι.), Καρατζιόλης Δ., Τέλλιος, Ζιώζιος Ν., Παλάσκας, Κατσιγιάννης Φ., Κοντοτάσιος (65′ Ζιώζιος Δ.), Καρατζιόλης Λ. (75′ Βάμπος), Χανιώτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Τάνας, Ντανταλής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com