Δεν υπάρχει ανησυχία για τον Μπραμπίλα, εκτίει με Ηρόδοτο ο Κοντοές

Με πρωινές προπονήσεις θα ολοκληρωθεί έως και το Σάββατο (20/04) η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Το κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα είναι αρκετά καλό μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του πρωτοπόρου Βόλου με σκορ 1 – 3.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Λούκας Πολέτο επιδίωξε την 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) μιας και συμπλήρωνε κάρτες και θα απουσίαζε και από τα δύο τελευταία ματς. Έτσι τώρα θα απουσιάσει μόνον από το παιχνίδι με τον Πλατανιά και θα είναι στην διάθεση του Άριαν Μπελά για το τελευταίο ματς στην Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Λούκας Μπραμπίλα που τον ανάγκασε να αποχωρίσει από τον αγώνα με τον Βόλο, αυτός τελικά δεν φαίνεται σοβαρός, έτσι λοιπόν μπορεί να υπολογίζεται για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (21/04).

Σε αυτό το παιχνίδι επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή τους οι Lucao και Δημήτρης Σουλιώτης που τίθενται κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

– Αποφασίσθηκε τελικά από την τεχνική ηγεσία των “κυανόλευκων” ο Παναγιώτης Κοντοές που συμπλήρωσε κάρτες να απουσιάσει από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...