Δεν (Χ)άρηκε κανείς στο Αργυροπούλι…

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Αργυροπούλι, εκεί όπου η τοπική Δόξα ήρθε ισόπαλη με σκορ 1 – 1 με τον Αετό Αμυγδαλέας για την 8η στροφή της Α’ ΕΠΣΛ.

Με το σημερινό βαθμό το σύνολο του Βασίλη Νάρη έφθασε τους δώδεκα πόντους, ενώ μόλις τρεις έχει η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Στο 25ο λεπτό ο Αετός Αμυγδαλέας κέρδισε πέναλτι με τον Ντάλλα και ο Βασίλης Φούντας από την “άσπρη” βούλα ευτύχησε να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ και έκανε το 0 – 1, με αυτό να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Η απάντηση από τη Δόξα και το 1 – 1 ήρθε στο 50′. Ο Σαΐτης έκανε τη σέντρα από τα πλάγια και ο Αποστόλης Τσιάγκος πηδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό σκορ.

Μαλιστα, χάθηκαν και σημαντικές ευκαιρίες στο παιχνίδι από τις δύο ομάδες για να σημειωθεί κάποιο τέρμα, με τους Χατζηγρηγορίου, Τσιάγκο, Περήφανο και Βογιατζή για το Αργυροπούλι και με τους Φιλίππου και Ντάλλα για λογαριασμό του Αετού Αμυγδαλέας.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Βασίλης Νάρης): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουρμπάτι, Περήφανος, Κακαζούκης, Σαΐτης, Χατζής, Τσιάγκος, Γκαραγκούνης (55′ Δίχρης), Χατζηγρηγορίου, Φουρτούνας (80′ Βογιατζής).

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Παραφέστας (35′ Ανδριανόπουλος), Καλαϊτζής, Περδίκης, Σιάρκος, Πρατσίλας, Παρασκευούδης, Τσεκούρας, Φούντας, Φιλίππου (76′ Παπαδήμος), Ντάλλας (88′ Γουναράς).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Καραμπούλας, Σκυβαλίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...