Δερμιτζάκης σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΣ

Ο Σάκης Τσιώλης αποχώρησε και πίσω του έμειναν πολλά ανοιχτά ζητήματα. Ο τρόπος με τον οποίο έφυγε ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, αλλά και οι υπόνοιες για άνθρωπο που «χαλούσε» τα αποδυτήρια, έχουν φέρει εσωστρέφεια στην ομάδα, την ώρα που η διοίκηση αναζητεί τον αντικαταστάτη του Τσιώλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Δερμιτζάκης χαίρει της εκτίμησης του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου Χριστοβασίλη και είναι μία από τις πρώτες επιλογές της διοίκησης για την επόμενη μέρα. Οι διοικούντες θεωρούν πως ένας προπονητής σαν τον Δερμιτζάκη θα είχε την αποδοχή που πρέπει από τον κόσμο, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα από τα οποία προέρχεται η ομάδα.

Αντίθετα, έχει αρχίσει να υποχωρεί η περίπτωση του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος περισσότερο έθεσε θέμα μόνος του για να αναλάβει την ομάδα, παρά υπήρξε ζήτημα από την ΠΑΕ. Ο κόσμος θα ήθελε και την επιστροφή του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο, όμως αυτό το σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες, όπως ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει και η περίπτωση του Αγγελου Αναστασιάδη, που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η τελευταία λύση, αν δεν προκύψει κάτι άλλο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί αύριο στο Περιστέρι με τον Γεωργουλόπουλο στον πάγκο και με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Λίλα, Βίλα και Τζημόπουλος δεν υπολογίζονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...