Δεύτερη νίκη με «δράστη» τον Φανίδη

Και πάλι με σκόρερ τον Κώστα Φανίδη ο Μαχητής Τερψιθέας πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας, κερδίζοντας με 1 – 0 τη Λάρισα ’88.

«Χρυσός» σκόρερ για το σύνολο του Κώστα Τσιουτσιούμη και πάλι ο Κώστας Φανίδης, με τον Μαχητή να φθάνει έξι τους έξι βαθμούς και να ξεφεύγει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Λάρισα ’88 δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς και παρέμεινε στους τέσσερις πόντους ύστερα από παιχνίδι αυτό.

Στο 25ο λεπτό του αγώνα ο Κοτάκος σημάδεψε με σουτ το κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, ενώ το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 88′. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου εκτέλεσε φάουλ και ο Κώστας Φανίδης με κεφαλιά κέρδισε τον πορτιέρο της Λάρισας ’88 και πέτυχε το 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι από τη πλευρά τους είχαν ευκαιρίες με τους Κούκο και Τσίντζο να πετύχουν κάποιο τέρμα, όμως αυτές χάθηκαν και το 1 – 0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουβατά.

Οι Συνθέσεις

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παπαρσένος, Παπαδημητρίου Δ., Κατσαβριάς, Σκέντζας, Παπαδημητρίου Χρ., Τζουρμακλιώτης, Ντουρούμογλου, Κωσταδίμας (46′ Γεωργουσούλης), Κοτάκος (89′ Παπαδημητρίου Στ.), Παυλόπουλος (90′ Τάτσιος), Φανίδης (90′ Θεοδώρου).

Λάρισα ’88 (Νίκος Μαλικόπουλος): Θελούρας, Κωνσταντίνου Γ., Μπικιώτης Σ., Μάλλιαρης Θ., Φίλογλου, Κωνσταντίνου Β., Μπράτσος, Σγουρός, Τσίντζος (60′ λ.τ. Τάσιος), Κούκος (90′ Μοσχοβίτης), Καραγιώργος (85′ Σδράλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουβατάς, Κουτίνα, Τάνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...