Δεύτερη σερί νίκη για τον Ροδιακό!

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ροδιακός, όπου επιβλήθηκε εκτός έδρας του Δολιχιακού με 4 – 0 για την 9η στροφή του 2ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Φτεργιώτη έφθασε τους δέκα τρεις βαθμούς με τη σημερινή νίκη, ενώ τρεις λιγότερους έχει το συγκρότημα του Χάρη Νούσια, ύστερα και από το σημερινό αποτέλεσμα.

Στο 13ο λεπτό ο Νίκος Φούντας με κοντινή προβολή έβαλε μπροστά τον Ροδιακό στο σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο Χαστάς διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα, στο 37ο λεπτό η ομάδα του Γιώργου Φτεργιώτη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3, χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Γωγάκου. Το τελικό 0 – 4 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Θανάσης Φούντας με ωραίο τελείωμα.

Οι Συνθέσεις

Δολιχιακός (Χάρης Νούσιας): Κατοντικίδης, Λαζαρίδης, Μαρογιάννης (65′ Αλλαράις), Θεοδωράκης, Κατσιαμήτας Γ., Παπακωνσταντίνου, Τέλλιος, Πουρσανίδης, Κατσιαμήτας Ευάγγ., Σουγλής Κ., Σουγλής Ζ.

Ροδιακός (Γιώργος Φτεργιώτης): Ματούλας, Βόγγολης, Κουσιάνας, Φούντας Ν., Καλέσης, Σπάχος, Τόρης (70′ Φούντας Αθ.), Πέρπερας, Χαστάς, Γωγάκος, Πατρίκου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Νάκας, Χατζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...