Δεύτερο ημίχρονο… «φωτιά»!

Ο Άρης Κουλουρίου μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0 – 1, όμως με ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο πήρε τη νίκη με 3 – 1 επί της Δόξας Βαλανίδας.

Οι φιλοξενούμενοι όπως είπαμε και στον πρόλογο κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους παίρνοντας το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο πρώτο ημίχρονο βρήκε τη Βαλανίδα να προηγείται στο σκορ με 0 – 1.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και με το «καλημέρα» της «επανάληψης» οι γηπεδούχοι αντέδρασαν. Συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μιχόπουλος με σουτ ισοφάρισε 1 – 1. Για να έρθει στο 61′ με σουτ ο Γιώργος Νεράτζης έξω από τη περιοχή να κάνει το 2 – 1.

Μάλιστα ο Άρης Κουλουρίου δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 78ο λεπτό «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη. Όταν ο Δέλλας με όμορφο σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1 υπέρ του Κουλουρίου.

Η Σύνθεση

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Παπαγούλας, Φασούλας, Καρλιγκιώτης Μ., Κουρούκας Ι. (75′ Τσιάρας), Μιχόπουλος, Νεράτζης, Κούμε, Γκρέτσης, Καρλιγκιώτης Απ. (60′ Γαρυφαλλόπουλος), Κοτάκος (85′ Καλογερόπουλος), Δέλλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Κυρίτσης, Μίχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com