«Δε θέλει να πουλήσει ο Καρυπίδης»

Για την απροθυμία του Θεόδωρου Καρυπίδη να βρει επενδυτή για τον Άρη, μίλησε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αντώνης Ζαμπέτας.

Ο κ. Ζαμπέτας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5, αναφέροντας τα στάδια που απαιτούνται ώστε να βρεθεί ισχυρός επενδυτής για τους κιτρινόμαυρους. Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως και ο ίδιος κάνει προσπάθειες, ώστε να βρεθεί νέα λύση για το τιμόνι του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν αποδίδει το ψάξιμο για επενδυτή: «Ότι επιθυμούμε έναν δυνατό επενδυτή δεν το έχουμε δηλώσει ως σύλλογος, δεν έχουμε βάλει επίσημο πωλητήριο πάνω στην ταμπέλα που λέγεται Αρης. Ίσως γιατί πιστεύαμε ότι θα έρθουν άλλοι και θα μπορούσαν να βρουν λύση, εκ του αποτελέσματος δεν βρέθηκε λύση με αποτέλεσμα ο Αρης να βολοδέρνει τα τελευταία 3-4 χρόνια. Θα πρέπει πιο επίσημα, με πιο επαγγελματικό τρόπο, με τη σύσταση ενός business plan πρέπει να αναζητηθεί ένας επενδυτής. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία στον Αρη, ο κ.Καρυπίδης είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, της εταιρείας. Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τον κ.Καρυπίδη. Θέλουμε στο μέλλον τα παιδιά και τα εγγόνια μας να βρουν Αρη. Ο πρακτικός τρόπος είναι απλός: ο κ.Καρυπίδης είχε πει όταν πήρε την ομάδα ότι αν βρεθεί δυνατότερος επενδυτής θα κάνει δρόμο, όμως τελευταία μου είπε θα κρατήσει την ομάδα. Τα ταξίδια που κάνει ανά καιρούς μπορεί να αφορούν τον ίδιο μπορεί και τον Αρη. Δεν θέλουμε να διώξουμε τον Καρυπίδη, θέλουμε απλά να δούμε τον Αρη στην Ευρώπη, να πάρω τα παιδιά μου και να φωνάξω Αρης. Εμείς δεν είμαστε κατά του Καρυπίδη, απλά θέλουμε να δούμε τον Αρη τουλάχιστον Europa League».

 

Για τα στάδια που πρέπει να υπάρξουν για να βρεθεί επενδυτής: «Τα στάδια είναι τα εξής: Αν επιθυμεί ο κ.Καρυπίδης να βρει επενδυτή, σε πρώτη φάση δήλωσε όχι. Σε δεύτερη φάση, αν δει ότι δεν βγαίνουν οι επαφές του πριν τον Ιούλιο-Αύγουστο να μας το πει. Επίσης υπάρχουν επαφές με επενδυτικό fund, υπάρχει ο μάνατζερ που θα έρθει ακόμη και αύριο το πρωί αν δώσει το σινιάλο ο κ.Καρυπίδης είτε ότι πουλάει είτε θέλει συμπαίκτη. Αν θέλει συμπαίκτη να γίνει το fund, αλλιώς να αποκτήσουν το 67% των μετοχών. Το γραφείο που μιλάω έχει 5 φακέλους προτάσεις, η μία είναι η Δυναμό Δρέσδης, μία από την Ελβετία και μία από την Ελλάδα, όχι από τη Θεσσαλονίκη, που δεν ξέρω ποια είναι. Εγώ θέλω να υπάρχει και 6ος φάκελος που λέγεται ΠΑΕ Αρης. Εχουμε συντάξει πλάνο 5ετίας, θα είναι έτοιμο τη Δευτέρα το πρωί έτοιμο και θα μπορεί να το πάρει ο καθένας αρκεί να μου υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας. Δεν θέλω να μπλεχτώ με τα διοικητικά του Αρη και πάλι εκτός αν το θελήσει ο επενδυτής. Εγώ στον φάκελο θέλω να προσθέσω ένα βιντεάκι με 20.000 κόσμου που θα βρίσκεται στο γήπεδο τη Λαμία. Το κάνω τώρα αυτό με τον επενδυτή γιατί τώρα θα πάει το επενδυτικό fund στην Κίνα, δεν μπορώ να το κάνω Ιούλιο-Αύγουστο ή όποτε θέλει ο καθένας. Το γραφείο αυτό ενεπλάκη και στην πώληση της Σλάβια Πράγας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το γραφείο που ενδιαφέρεται για τον Αρη, δεν το νοιάζει αν θα είναι στην Α ή στη Β Εθνική. Το πλάνο είναι 5ετίας και έτσι και αλλιώς μετά το 3ο έτος θα βγάλει κέρδος ο επενδυτής».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com