Διέψευσε για την έρευνα

Τις τελευταίες ημέρες τα Μέσα της Ισπανίας υποστήριξαν πως η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε από εταιρία να κάνει έρευνα για την προτίμηση των οπαδών του συλλόγου για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Κάτι που εξόργισε τη διοίκηση της «βασίλισσας» η οποία ξεκαθάρισε άμεσα τη θέση της, βγάζοντας ανακοίνωση που διαψεύδει αυτά τα σενάρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορηματικά αρνείται το ότι ζήτησε από εταιρεία να διερευνήσει τις απόψεις των μελών της ομάδας όσον αφορά τον προπονητή και οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του ρόστερ, ή για όποια πιθανά ονόματα ακούγονται πως θα ενισχύσουν την ομάδα.

Επιπλέον, κατηγορηματικά αρνούμαστε το γεγονός πως η εταιρεία Sigma Dos έχει διεξάγει οποιαδήποτε έρευνα που να μας αφορά.

Τέλος, θεωρείται, το λιγότερο απίθανο, το να έχει οποιαδήποτε εταιρεία πρόσβαση σε στοιχεία που αφορούν τις λεπτομέρειες επικοινωνίας της ομάδας, τα οποία θα ήταν απαραίτητα ώστε να διεξαχθεί έρευνα σχετικά με το ποιους έχουν επικοινωνήσει τα μέλη του συλλόγου, επομένως όποιο δείγμα έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι αντιπροσωπευτικό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...