Διαμαρτυρία Αιγάλεω για το σκληρό παιχνίδι της Καλλιθέας

«Οι παίκτες της Καλλιθέας αγωνίστηκαν λες και έπαιζαν την παραμονή τους στη κατηγορία, με σκληρό παιχνίδι και βίαια μαρκαρίσματα» καταγγέλλουν από το Σίτι.

Η ενημέρωση του Σίτι είναι η ακόλουθη:

«Σήμερα η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την ομάδα της Καλλιθέας σε φιλικό παιχνίδι προετιμασίας. Από το πρώτο λεπτό μέχρι τη λήξη του «φιλικού» αυτού αγώνα, οι παίκτες της Καλλιθέας αγωνίστηκαν λες και έπαιζαν την παραμονή τους στη κατηγορία, με σκληρό παιχνίδι και βίαια μαρκαρίσματα.

Αποκορύφωμά όλων αυτών, ήταν το «Τάκλιν» που έκανε στο κέντρο του γηπέδου ο ποδοσφαιριστής Μαρουκάκης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Μιχάλη Μαρη, και είχε σαν αποτέλεσμα τον άσχημο τραυματισμό του (Κάταγμα Περόνης).

Αυτή η αδικαιολόγητη και αντιαθλητική ενέργεια δεν τιμωρήθηκε ούτε απο το διαιτητή του αγώνα (αποβολή), αλλά ούτε από τον προπονητή της Καλλιθέας (να γίνει αλλαγή), απεναντίας ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο υπόλοιπο αγώνα που αγωνίστηκε, μέχρι ο διαιτητής να τον βγάλει έξω, δε σταμάτησε να προκαλεί τους παίκτες μας, αλλά και να βρίζει τους φιλάθλους μας στη κερκίδα.

Ευχαριστούμε το Κύριο Παπαδόπουλο για τη φιλοξενία που παρείχε στους φιλάθλους και στην αποστολή της ομάδας μας».

The post Διαμαρτυρία Αιγάλεω για το σκληρό παιχνίδι της Καλλιθέας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...