Διατηρήθηκε 3η με Αναγνώστη!

Νίκη με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, πανηγύρισε η Ανθούπουλη στα «Ταμπάκικα», κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα χάρις σε τέρμα του νεαρού Αναγνώστη από νωρίς στο παιχνίδι.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Ανθούπολης διατηρήθηκε στην 3η θέση του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, κάνοντας 18 τους βαθμούς της. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Αλεξούλη έμεινε στους 12 βαθμούς και απομακρύνθηκε από τις προνομιούχες θέσεις.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε από το 7ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, ο Αναγνώστης.

Ο 17χρονος ελίχθηκε ωραία και με σουτ στη κίνηση από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε και σε πόδια αμυντικών πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Γερμάνη των Αμπελοκήπων για το 0 – 1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Αμπελοκήπων (Νίκος Αλεξούλης): Γερμάνης, Χάμος, Δούκας, Τριτάρης, Βεργής, Τσιπλικιάρης, Μανίκας (70′ Άλμπι), Μπόλος (80′ Μαρούδας), Δόνος, Παρασκευούδης (46′ Βασιλειάδης), Μάτα.

Α.Ο. Ανθούπολης (Βάιος Καραφέρης): Βαρνάς, Κουμπούρας, Αργυρούλης, Μασούρας, Ευαγγέλου, Χοτάι (Σκορδίλης), Λεμονής (Δημόπουλος), Αναγνώστης, Καφανέλης Αλ., Καφανέλης Απ., Καρατζούκος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Γκούτσιος, Κυρατζούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...