Δια ποδός Τσακαβίτη η νίκη για τη Δόξα Ραχούλας!

Στο γήπεδο της Τερψιθέας αναμετρήθηκαν την Κυριακή (7/10) η Μάνδρα με την Δόξα Ραχούλας στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι με προπονητή τον Αποστόλη Τσιανάκα επικράτησαν με σκορ 1 – 2, νίκη η οποία ήρθε με ανατροπή του σκορ!

Τρεις έκανε τους βαθμούς της η Ραχούλα με τη νίκη στη πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ενώ η Μάνδρα αν και προηγήθηκε στο ματς δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, μη έχοντας βαθμούς.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και στο 75ο λεπτό, ο Παπανικολάου κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος από τα έντεκα βήματα έκανε το 1 – 0 για τη Μάνδρα.

Η απάντηση στο σκορ από την Ραχούλα ήρθε νωρίς αφού δύο λεπτά μετά ο Βαγγέλης Γκομοσίδης με φοβερή ενέργεια και σουτ από πλεονεκτική θέση για γκολ πέτυχε το 1 – 1.

Η ολική ανατροπή του σκορ, το 1 – 2 αλλά και η νίκη για τη Δόξα ήρθε στο 82′. Ο Τσακαβίτης με ένα όμορφο τέρμα που έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Αποστόλη Ράιδου με τρομερό σουτ, πέτυχε την ανατροπή του σκορ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Μάνδρας (Γιάννης Παπαναστασίου): Ράϊδος, Ζούγκα Μ., Μακρυγιάννης, Καδόγλου, Παπαδόπουλος Ν.Φ. (65’ Οσμάνι), Παπαδόπουλος Ν.Δ., Αλκία, Τσιλιλής, Παπανικολάου (82’ Φωτάκης), Μπατζιανούλης, Ζούγκα Μ. (78’ Τζήκας).

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Μηταλούλης, Τζάνακας, Θεοχαρούλης, Σκάκος, Καψάλης, Τσακαβίτης, Σταμουλάκης, Αργυρακούλης, Χασιώτης (62’ Τζανακούλης), Γκομοσίδης, Σταμπουλάκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Κοσμάνος, Σούρλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...