Διοικητική ηρεμία στον Ιπποκράτη

Δύο χρόνια μετά την επάνοδό του στην ενεργό δράση στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του νομού και ένα, από την διοικητική φουρτούνα, που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να περάσει μια περίοδο αστάθειας και γκρίνιας, ο Α.Ο. Ιπποκράτης επανέρχεται σε ήρεμους δρόμους αλλά και νόμιμους.

Μετά από προσφυγή πέρυσι για εναρμόνιση του καταστατικού στον ισχύοντα Αθλητικό Νόμο και την τροποποίηση κάποιων άρθρων του το Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας αποφάσισε θετικά και ενέκρινε με απόφασή του όλες τις αλλαγές που προβλέπει ο νόμος στο καταστατικό του και πλέον η διοικητική αρρυθμία που υπήρχε στον σύλλογο δεν υπάρχει. Με την ίδια του απόφαση, παραμένει μέχρι τέλους Ιουλίου η νυν διοίκηση, η οποία θα πρέπει στο διάστημα αυτό να εγγράψει νέα μέλη και να ορίσει ημερομηνία για εκλογική γενική συνέλευση.

Η διοίκηση που τώρα «τρέχει» την ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά είναι:

Τσουμάνης Ζήσης: πρόεδρος, Παναγιώτης Τσουμάνης: αντιπρόεδρος, Γεν. Γραμματέας: Μητρούλας Νικόλαος, Ταμίας: Ντίνας Πέτρος, Γεν. Αρχηγός: Νούσιας Πέτρος, ‘Έφορος: Ιωαννίδης Γιάννης, Μέλος: Μικερτζής Χρήστος.

Καλή εμφάνιση και νίκη

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο ο Α. Ο. Ιπποκράτης κέρδισε το περασμένο Σάββατο μέσα στην Ελαφο την τοπική ομάδα στο εξ αναβολής παιχνίδι με 2 – 0. Ανοιξε το σκόρ ο Γιάννης Τσίντζος και το έκλεισε ο Κώστας Μπατζογιάννης (που σκόραρε μετά από καιρό) με κεφαλιά μετά από ασίστ του νεαρού Ρενάτο Φραχόλι που ήταν και από τους κορυφαίους του αγώνα. Δοκάρι είχε ο Καρανικόλας, ο οποίος δεν ήθελε μάλλον να σκοράρει σε βάρος της πρώην ομάδας του.

Συμμετοχή για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο αγώνα της ομάδας είχε και ο Παναγιώτης Τσουμάνης (έπαιξε για 30 λεπτά) και μάλλον αυτός ήταν η αιτία να επανέλθει η ομάδα μετά από καιρό σε νικηφόρο αποτέλεσμα και μάλιστα θέτει υποψηφιότητα να παίξει βασικός στα επόμενα παιχνίδια αφού άρεσε με την απόδοσή του.

Α.Ο. Ιπποκράτης (Γιάννης Εμμανουήλ): Βλητσάκης, Κώτσιας (59’ Τσουμάνης), Κατσογιάννης, Στάτος, Γκάτσικος, Καρανικόλας, Τζιόγκας(74’ Μπούζος), Ροκούδης, Μπατζογιάννης, Τσίντζος, Φραχόλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...