«Διπλό» για το Καλοχώρι!

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα του Αετού Μακρυχωρίου, παίρνοντας τη νίκη με 1 – 2.

Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για το συγκρότημα του Βασίλη Ταχτιντή, φτάνοντας έτσι τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ενώ το Μακρυχώρι έμεινε στον 1 βαθμό που είχε και πριν την 3η αγωνιστική.

Στο 25΄οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα και να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Εκτέλεση του Στέλιου Κόκκοβα, κεφαλιά του Ζήση Παραφέστα και η μπάλα στα δίχτυα του Μπαταβάνη για το 0 – 1.

Δέκα λεπτά αργότερα η Αναγέννηση Καλοχωρίου «χτύπησε» ξανά. Ο Θοδωρής Έξαρχος έβγαλε όμορφα για τον Αντώνη Πούτα και αυτός με ωραίο σουτ δεν αστόχησε, διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αετός Μακρυχωρίου προσπάθησε να αντιδράσει και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς στο 65΄. Όταν ο Βασίλης Φούντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 1 – 2. Όμως στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με το Καλοχώρι να παίρνει τη νίκη.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Γκαμπέτας, Γουγουλιάς (25′ Κουσιάς), Τίκος, Δάσσιος, Μπουζώνας (78′ Αβελλάς), Παυλόπουλος, Τέας, Χριστιανίδης, Γκαραλιάκος (65′ Τζίκα), Φούντας.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λιούσκας, Κόκκοβας, Παραφέστας, Νεστορίδης, Έξαρχος (55′ Τσιαντούλης), Βράκας (65′ Βελετάνης), Σπυρόπουλος, Μπούνα, Πούτας (70′ Δάκτυλας), Τσιάτας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Καραμπούλας, Ακρίβος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com