«Διπλό» για το Μαυροβούνι στο Ελευθεραί

Τη νίκη με 3 – 1 εκτός έδρας πανηγύρισε σήμερα το μεσημέρι το Μαυροβούνι στη 13η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας απέναντι στο Ελευθεραί.

Το σύνολο του Λάζαρου Αγγλόπουλου πήρε το «διπλό» στην έδρα του Ελευθεραί κι έτσι αναρριχήθηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας είκοσι τρεις βαθμούς. Αντίθετα, τα «λιοντάρια» έμειναν στους δέκα πέντε πόντους και την ενδέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Δημήτρης Πεζής με δικό του τέρμα «άνοιξε» το σκορ στο παιχνίδι κι έβαλε μπροστά το Μαυροβούνι στο σκορ.

Στην επανάληψη τώρα και στο 48ο λεπτό, ο Τριάντης με δικό του τέρμα πέτυχε το 0 – 2, ενώ στο 56ο λεπτό ο Νίκος Μπατζέλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3.

Το μόνο που κατάφερε το Ελευθεραί, ήταν να μειώσει σε 1 – 3 με τον Ράχη στο 68ο λεπτό, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κραβαρίτης, Μαυρουδής Α., Μάστορας (65΄Ντελόπουλος), Κολοβός, Μέκρας Χ., Θεοδώρου, Μέκρας Γ. (65΄Τσούντσουρας), Μαυρουδής Γ., Ρουμελιώτης, Καββαδίας, Ράχης (80΄Πεπόσι).

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Γερμάνης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μαντζαφούλης, Σιδέρης (60΄Μπάγκας Αρ.), Μπατζέλας Ν., Πεζής (85΄ Χατζής), Ακριβόπουλος (87΄Ξεζόνωτος), Τριάντης, Κολιοφούτης, Παλάσκας (89΄Πάττας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Γκαρέλης, Δημεράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...